Pagina's

maandag 2 november 2020

Ollie

Hallo allemaal,

Voor mijn jarige moeder maakte ik deze verjaardagskaart.  Hiervoor heb ik de nieuwe Crafty Kit Alison van Dutch Doobadoo gebruikt. 


In deze kit zit een mal, designpapier, een stickervel  en een vel met uitdrukelementjes.  Met al deze materialen en de mal van de build up olifant 


en de stans van de voetbal, die nu een skippybal geworden is,  heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb eerst de basismal overgetrokken op creme cardstock. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het designpapier.


Dit heb ik gecombineerd met roze cardstock.  Het olifantje heb ik gemaakt van grijs en licht roze cardstock.


Hierna heb ik de kaart verder gepimpt met een tekst uit het stickervel. "Enjou this day" en wat vlinders die komen uit het uitdrukvel. Deze vlinders heb ik nog wel een keer gemat op roze cardstock. Met een zwarte fine-liner heb ik nog wat lijntjes op de kaart gezet.


In zijn pootjes heeft Ollie nog een bosje bloemen voor de jarige. Dit komt ook allemaal uit het uitdrukvel. De skippybal heb ik dus gemaakt met een een stans.


Achter Ollie heb ik nog een pocket gemaakt waarin ik een labeltje heb weggestopt waarop ik een persoonlijke tekst  geschreven had. 


Ik ben benieuwd wat jullie van deze verjaardagskaart vinden. Wat gezellig dat je weer even een kijkje kwam  nemen en tot de volgende keer.

Groetjes,

4 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Hallo, ik ben Theresa Williams. Na jaren in relatie te zijn geweest met Anderson, maakte hij het uit met mij, ik deed al het mogelijke om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem alles, ik deed beloftes, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgever, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex binnen drie dagen bij me terug zal komen, hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg was het op de tweede dag rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde het telefoontje en hij zei alleen maar dat hij zoveel spijt had van alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo iemand zou helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en machtige spreukmaker die me met mijn eigen probleem heeft geholpen. Zijn e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} je kunt hem een ​​e-mail sturen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of in een andere zaak.
      1) Liefdes spreuken
      2) Verloren liefdespreuken
      3) Stop echtscheidingsspreuken
      4) Huwelijksspreuken
      5) Zwangerschapsspreuk
      6) Breakup spreuken
      7) Death betovering
      8.) U wilt op uw kantoor promotie krijgen
      9) Wil je geliefde tevreden stellen
      10) Loterij
      Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Verwijderen
  2. A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.
    Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
    Email him at: Emutemple@gmail.com  
    Call or Whats-app him: +2347012841542

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het leven kan lastig zijn en geloof me, het leven heeft me veel parten gespeeld, ik geloof nooit in voodoo of spreuken, hoewel ik er wel een paar boeken over heb gelezen. Een speciale man genaamd dr. Ajayi bewijst mij dat voodoo / spreuken echt is en bestaat. Mijn naam is Lucia en ik ben 45 jaar oud, heb drie kinderen en een liefhebbende echtgenoot. 8 goede maanden lang was ik in een depressieve toestand omdat mijn man op een bepaalde ochtend wakker werd en het huis verliet met wat van zijn kleren zonder enige uitleg, ik wachtte tot hij die dag thuiskwam maar hij was nergens te vinden, ik belde en zei dat hij niet langer meer geïnteresseerd was in ons huwelijk of de kinderen, dit raakte mijn huid koud en ik was in shock omdat ik me niet kan herinneren dat we een probleem hadden, later ontdekte ik dat hij met een andere vrouw was, allemaal praten en poging om hem terug naar huis te laten komen was een mislukking, hij gedraagt ​​zich alsof hij me nooit eerder heeft gekend. Ik las een artikel op een website toen ik een getuigenis zag van een vrouw die beweert dat dr. Ajayi haar heeft geholpen haar familieproblemen op te lossen, en ze heeft zijn contact laten vallen. Ik koos de contactpersoon en stuurde een bericht naar de spreukenmaker Dr Ajayi, ik legde hem mijn problemen uit, hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat alles goed komt. Ik heb mijn twijfels, maar besloot het eens te proberen. Ik kreeg somnl casting op een ochtend dat ik een klop op de deur hoorde, het was mijn man die buiten stond, hij zei dat hij niet wist wat hij aan het doen was en kan niet eens herinneren hoe lang hij het huis uit is geweest, ik ben erg blij om mijn man terug te krijgen en alle dank gaat uit naar dr. Ajayi, de spreukgever, sinds Contact met hem is mijn leven soepel verlopen en ik wil dat mensen die door mijn vorige toestand gaan, snelle hulp hebben. Daarom geef ik mijn getuigenis. Dus als je een levensmoeilijkheid doormaakt, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber Whatsapp: +2347084887094 en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen