Pagina's

donderdag 19 november 2020

Fijne Feestdagen

 Hallo allemaal,

Ik heb dit keer weer eens een kerstkaartje gemaakt. 


Voor deze kaart gebruikte ik de Crafty Kit Cristmas Scene. Ik gebruikte voor de basiskaart de mal die zit in deze Crafty kiit, dat is een huisjesmal.

 Ik heb deze mal overgetrokken op wit cardstock. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het designpapier Het leuke is dat er in deze set papier zit met een steentjes en dakpannen motief. Ik heb de randjes van het papier allemaal voorzien van een laagje witte gesso, zodat het net lijkt of alles besneeuwd is. De raampjes en deur, bomen en lamp zitten ook in de set, deze komen uit een uitdrukvelletje. 

Hierna ben ik aan de slag gegaan met een winterstempel set . De afdrukjes heb ik ingekleurd met een Faber Castell kleurpotloden.

Alle figuurtjes staan in een laagje sneeuw. Dit heb ik gemaakt met Foam Ball Clay.


Op het dak heb ik nog enkele sneeuwvlokjes gestempeld met Versamark inkt. Hierna heb ik de vlokjes voorzien van een laagje witte embossingpoeder.


Als laatste heb ik een kerstbloem gestanst met enkele takjes eronder.  De tekstjes komen uit het stickervel wat deze maand nieuw is uitgekomen. Ik heb de stickers gemat op een stuk wit cardstock en er een soort van labeltje van gemaakt. Deze heb ik met een touwtje aan de bloem gehangen. 


De tekst aan de rechterkant heb ik ook uit het stickervel gehaald en gemat of wit cardstock. 
Ik vind het wel een leuk kersthuisje en jullie?


Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes

1 opmerking: