Pagina's

maandag 9 november 2020

Hiep Hiep Hoera Feestje

 



Hoi, Hoi,

Ik heb dit keer een winterse verjaardagskaart gemaakt voor een man. 


Ik gebruikte de Crafty kit Gentleman


472 100 008

Ik gebruikte de mal uit deze kit en heb deze 4 keer overgetrokken, 2 x op wit cardstock, 1 x op zwart cardstock en 1 x op designpapier. Hierna heb ik alles uitgeknipt en de verschillende lagen op elkaar geplakt. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de mal van de snor


Dutch Cart Art Gentleman
472 100 008


Ik heb deze mal 2x overgetrokken, 1 x op wit cardstock en 1 x op het designpapier.  Daarna heb ik deze schattige pinguïns gestempeld. De afdrukjes heb ik ingekleurd met Faber Castel Potloden.


Deze pinguïn heeft een hoedje gekregen, die ik gehaald heb uit het uidrukvel wat hoort bij de Crafty kit.  


En deze pinguïn heeft een strikje gekregen, die ook uit het uitdrukvel van de Crafty kit komt. Onder deze pinguïns heb ik zelf ijsschotsen geknipt waarop de tekstjes uit het stickervel geplakt heb, zodat ze nog wat beter tot zijn recht komen. Ook het klokje komt uit de Crafty kit.


Ik ben zelf wel tevreden over deze verjaardagskaart maar ben ook wel een beetje benieuwd wat jullie ervan vinden.  Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes,

1 opmerking:

  1. Goedendag vrienden mijn naam is Leshana en ik ben verpleegster van beroep, ik en mijn verloofde zijn 6 jaar samen geweest, maar we hadden ernstige problemen omdat zijn moeder niet wilde dat we trouwen, ze gebruikte een andere methode om ervoor te zorgen dat ze zoon gaat niet met me trouwen totdat hij eindelijk zonder reden met me uit elkaar gaat, ik hou echt van hem, dus ik zoek online naar een snelle oplossing en ik had het geluk Dr Ajayi tegen te komen, een geweldige spreukenmaker gezegend door zijn voorouders met superkrachten, Ik vertelde hem per probleem aan hem en hij aan mij wat de kloof tussen ons veroorzaakt en vertelde me de dingen die ik moest doen om weer vrede te hebben in mijn relatie, ik volgde al zijn instructies op en vandaag zijn we gelukkig getrouwd en verwachten we onze eerste baby. Heeft u problemen in uw echtelijke woning of wilt u uw geliefde terug na een breuk, neem dan nu contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen