Pagina's

woensdag 19 april 2017

Springtime

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een Fold  Cart envelope van Dutch Doobadoo 470.713.317 zien.  Een envelope kaart blijft altijd leuk en je kunt er zoveel mee.


Je pakt wit card stock en de fold card en dan teken je die om, dan uitknippen. Dat doe je op dezelfde manier met het design papier. Aan de binnenkant heb ik de rondjes klittenband ter hoogte van de buik van de vogel geplakt.  Eerst heb ik met kit de houtwol geplakt dan het plaatje uitgeknipt en met kit de mus ook uitgeknipt en er boven op geplakt.  Daarna de prachtige dies met de bloemetjes er tussen geplakt. Op de hartjes van de bloem heb ik de ó zo leuke crystal drop gemaakt.


Op de binnenkant heb ik met de memento drops de tekst en ballonnetjes gestempeld. Ook de prachtige losse magnolia en daarna gekleurd met faber Castell.


Hier heb ik de bits & pieces gebruikt. Echt waar, een must have. gestempeld met memento drops. Hier heb ik ook nog wat frantage gestrooid en dan de heatgun om het mooi te laten smelten. Een jute touwtje eromheen strik erin en klaar.

470.713.317 Fold Card Art Window 3

Een hele fijne dag allemaal.
 Een lieve groet,
Carla

1 opmerking: