Pagina's

woensdag 26 april 2017

Dutch Doobadoo Demo - HobbyVision

Hallo allemaal,

Aankomende zaterdag mag ik een demo geven met de nieuwe artikelen van Dutch Doobadoo en Noor! Design bij HobbyVision in Rijssen. Ik ben alvast begonnen met een nieuwe Dutch Doobadoo shape art mal Label 5.


Ik heb hierbij het nieuwe papier "Seashore" van Noor! Design gebruikt, dit is een pakje A4 vellen, waarin 3 x 4 designs in zitten. Ik ben begonnen met wit karton, vervolgens kraft karton en hierop het design papier. Links boven het ik de viewmaster van Noor! Design geplakt, deze heb ik uit kraft karton gestanst en bewerkt met distress inkt "Walnut Stain".

PRE-ORDER 3 - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label 5

Rechtsboven heb ik uit wit karton het kompas uit de serie Life is a journey gestanst.  het plaatje heb ik gemat op een rechthoekige mal van, dus ook deze keer niet. Linksonder op het plaatje heb ik het zeilschip van Noor! Design uit kraft karton gedaan. Ook een zeemeeuw mag natuurlijk niet ontbreken, die vliegt mooi bovenlangs. Verder heb ik nog een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts gebruikt, deze heb ik bewerkt met witte gesso.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Een stukje kant, een stukje visnet en wat schelpen mogen niet ontbreken op de kaart.  Ik neem deze kaart uiteraard zaterdag mee naar HobbyVision. Hopelijk zie ik je dan.

foto van HobbyVision.

Ik wil jullie alvast bedanken voor je bezoekje en tot de volgende keer maar weer.

1 opmerking: