Pagina's

maandag 3 april 2017

Beach

 Hallo allemaal,

Zijn jullie ook zo dol op de zee? Nou ik zeker wel. Heerlijk struinen op het strand en schelpen zoeken. Dus toen ik de Dutch Doobadoo Paper Art Bubbles in mijn hand kreeg, wist ik gewoon dat het een maritieme kaart moest worden.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Label Eurolock gebruikt. Deze leg je op het papier, trekt hem om met een potlood en knipt hem daarna uit. 
Dutch Doobadoo Shape Art Label Eurolock
470.713.132

Daarna hetzelfde nog een keer gedaan en dan een maatje kleiner uit wit cardstock. En nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design.


Onderaan heb ik de golvenrand van Noor! Design 2 x uit blauw cardstock gestanst. Na het embossen heb ik het papier in de mal laten zitten. De ge-emboste gedeeltes heb ik met een dauber en witte inkt wit gemaakt.

Dutch Doobadoo Paper Art Bubbles
472.948.047

Uit de golven komt met een duik de zwaardvis tevoorschijn. Ook hiervan heb ik de ge-emboste gedeeltes wit gemaakt. Bij de zee horen natuurlijk ook een zeester en een anker. Beide zijn uit kraft gestanst en de ge-emboste gedeeltes met bruine inkt bewerkt. En hoe leuk zijn de bubbles tussen de golven. Dit zijn de Dutch Doobadoo Paper Art Bubbles.

  
De stempel van Magnolia heb ik ingekleurd met de Winsor en Newton Brushmarkers.   De stempel heb ik weer geplakt op een blauwe mal van Noor! Design.


En bij de zee past ook zo leuk de set drijfhout van Noor! Design. Ik heb ze uit kraft papier gestanst en de ge-emboste gedeeltes bewerkt met bruine inkt. Op de bovenste stukje hout heb ik met plakletters beach gemaakt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen: