Pagina's

dinsdag 11 april 2017

Love, Mixed Media

Goedemorgen allemaal,

Momenteel zijn we helemaal in de ban van Mixed Media. Laatst hebben we tijdens een Design Team dag les gehad om op verschillende manieren een achtergrond te maken voor een kaart. De achtergrond die ik hier gemaakt heb, is met acrylverf gedaan. Hierbij heb ik vegen gemaakt met een oud pasje van de Wegenwacht.


Ik heb hierbij gebruik gemaakt van verschillende Dutch Doobadoo mask stencils en softboard art. Het acrylverf paars en groen heb ik gemengd met de kleur Tin om de kleuren iets zachter te maken, ook krijgt het een heel klein beetje glans. Ik heb de mask stencils bewerkt met structuur pasta van Dutch Doobadoo, PanPastels en een fineliner.

470.715.001 Mask Art A5 Chicken Wire   470.715.038 Mask Art Hearts   

Hier en daar heb ik zwarte spatten gemaakt met acrylverf. Ik heb een oude foto van mijn moeder en tante genomen. Deze heb ik gemat op een rechthoek van Noor! Design. Ik heb alleen maar een helft hiervan gebruikt. Onder dit zit nog een stukje verbandgaas, een stukje ribbelkarton en een kraft label. De mal heb ik eveneens bewerkt met wat acrylverf.

470.715.103 Mask Art A5 Swirls  Dutch Doobadoo - Soft Board A5 - Honeycomb

De vlinders zijn ook van Noor! Design, eveneens de blaadjes onder het bloementoefje. De blaadjes heb ik ook gekleurd met Acrylverf. De softboard art Honeycomb heb ik eerst wit gemaakt met Gesso, hierna heb ik deze ook een beetje op kleur gebracht met acrylverf.


870.002.010 Gesso Wit 250 ml   Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen

Onder het plaatje heb ik nog een stukje kant gebruikt. Links op het plaatje heb ik een Dutch Cardboard art pijl gedaan, met een zwarte fineliner heb ik er streepjes op gezet. Het woordje Love is een Laser Paper art van Dutch Doobadoo, deze heb ik met zwarte gesso bewerkt.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Text balloon

Rechts heb ik ook nog 2 hartjes van Cardboard Art gedaan, alleen heb ik nu het stukje wit eraf  getrokken, zodat je het geribbelde ervoor krijgt. Ook deze heb ik weer met witte Gesso bewerkt.

Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Harten

Verder heb ik nog een stukje Washi tape gebruikt. Ik hoop dat ik jullie hiermee een kleine beetje heb kunnen inspireren. Dit is weer eens totaal wat anders dan een kaart, maar echt zo gaaf om te doen.

Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe. Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

1 opmerking:

  1. Echt super mooi gemaakt. Vind dit mix media fantastisch, dus ga het ook maar eens proberen. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen