Pagina's

donderdag 6 april 2017

Spring

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een mooie lente kaart zien met de Super gave Card art Window 3 470.713.317 van Dutch Doobadoo zien in combi met de even zo mooie Spring Time lijn.


Wat is dit toch weer een mooie Card art. Ook weer een must have! De Card art op wit card stock leggen en dan omtrekken en uitknippen. De raampjes kun je het beste met een mesje uitsnijden.  Aan de binnenkant heb ik ook gelijk een plaatje geplakt en ook de Grit Dies. Daarna heb ik hem dicht geplakt.


Bij de spring time letters heb ik de easy connect tape op de achterkant van wit card stock geplakt. Daarna met Distress ink mowed lawn en een dabber de bovenkant gekleurd. Kon zo gauw geen mooie kleur papier vinden en dan is distress best wel handig. Daarna door de machine gehaald en dan heb je een mooi alfabet sticker vel. De prachtige parels zijn met het flesje Crystal drops van Nuvo gemaakt. Bij deze kleur zit ook een glimmertje. De tulpen dies heb ik gekleurd met Sennelier.


De luikjes echt effe met een mesje uitsnijden anders wordt het denk ik niet netjes. Dan de vlinder en vogel uitknippen en met kit vastzetten.

470.713.317 Fold Card Art Window 3

Dat was het weer voor vandaag, Geniet van een fijne dag.
                                                                           
Liefs,
 Carla

2 opmerkingen: