Pagina's

maandag 1 september 2014

Hiep Hiep Hoera

Vandaag is het feest, want Dutch Doobadoo bestaat precies 1 jaar. Het is precies een jaar geleden dat we onze eerste producten op de markt gebracht hebben. En dat heeft ons geen windeieren gelegd. Heel veel hobbyisten kennen inmiddels de naam Dutch Doobadoo al en iedereen weet wat een Dutch Shape Art mal is. 


We zijn hartstikke trots dat we dit binnen een jaar hebben weten te realiseren. In dit afgelopen jaar zijn er wat verschuivingen geweest binnen ons Design Team, maar ik kan wel zeggen dat er nu een team staat waar we de toekomst mee in kunnen en willen. Het leek me leuk om alle Design Team leden vandaag even aan het woord te laten!

Jolanda, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Ik heb niet een specifiek product gekozen maar een productgroep en dat zijn de Dutch Shape Art mallen. Toen ik het idee van deze mallen bedacht, zag ik het zelf helemaal zitten. Al snel bleek in de winkels dat de consument dit product niet begreep. Door een fantastisch Design Team hebben door middel van demo's in winkels en door tutorials op ons blog deze productgroep op de kaart gezet. We gaan hiermee echt "back to basic", weer lekker tekenen en knippen. De prijs van deze mallen is slechts € 4,95 per stuk. Hier kunnen toch geen peperdure stansmallen tegenop? We hebben inmiddels al een uitgebreide collectie met heel veel leuke modellen.Diny, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Het is ook voor mij moeilijk kiezen, net zoals voor mijn andere teammaatjes. Ik gebruik het meest de Masks, omdat ze voor zoveel technieken gebruikt kunnen worden. Ze worden door mij ingezet bij het werken met Panpastel, dan rol ik over een mask met een klein verfrolletje gevuld met Versamark, haal het mask eraf en bewerk de ondergrond met Panpastel.


Ook als ik met mijn Copics en de airbrush werk zijn de Mask onontbeerlijk, ik heb er zoveel gebruik van gemaakt. Het ene mask is nog mooier dan het andere.


Ben ik met canvassen of ander Mixed Media projecten bezig dan.... je kunt het wel raden, heb ik ook de masks nodig.


Ik moet onderhand ophouden, de mogelijkheden zijn zo eindeloos, maar ik wil je toch ook nog laten weten dat ik ze gebruik bij het doodelen, kijk maar:


Begrijpen jullie nu waarom ik zo blij wordt van de masks van Dutch Doobadoo ? Ik hoop dat dit eerste jaar gevolgd wordt door nog veel meer jaren en heel veel leuke nieuwe producten.
Proficiat Dutch Doobadoo!

Joyce, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Tja voor mij zijn dat zeer zeker de Shape Art mallen, ik wil echt geen vierkante kaart meer maken. Wat ik ook erg leuk vind is om deze modellen te gebruiken als Easelkaart. Je kan dat eigenlijk met elk model wel en daar heb ik dan ook al diverse tutorials van gemaakt voor het blog.  We horen bij demo's ook wel eens zeggen dat knippen dat is niks voor mij, dat gaat scheef of is niet mooi, maar als je dan adviseert een goed, scherp schaartje te gebruiken en je later hoort "nou ik ben om" dan is dat helemaal geweldig. Dus iedereen kan er mee uit de voeten!Jenine, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Oef, wat mijn favoriete Dutch Doobadoo product is? Dat is een erg lastige vraag. Ik heb namelijk veel favoriete producten. Wat dacht je van alle Shape Art mallen? Ik vind ze geweldig om te gebruiken, leuk om eens een ander model kaart te maken. En het grote voordeel van de Shape Art mallen is dat ze veel goedkoper zijn dan de stansmallen, voor datzelfde geld heb je wel bijna 4 Shape Art mallen :-)
En dan de Laser Paper Art, hoe fijn en gedetailleerd.. ik vind ze geweldig om te verwerken op de creaties. Zo fijntjes krijg je ze nooit met je stansmachine. Er zijn zoveel leuke mediums om ze mee op kleur te brengen.
En tjah, dan hebben we ook nog de Card Art mallen, hoe leuk om bijvoorbeeld eens een leuke slee te maken, of een theepot? Leuk om ter decoratie neer te zetten of als cadeautje weg te geven.
De Cardboard Art, hoe leuk om de bovenkant eraf te scheuren zodat je het "golfkarton" ziet en daar wat witte gesso op te smeren.
Kortom, jullie kunnen al wel lezen dat ik een echte Dutch Doobadoo fan ben.
We hebben nu ook al 2x een beurs in Den Bosch gedraaid waarbij we dan ook de GEHELE collectie van Dutch Doobadoo bij ons hebben, inclusief een leuke demo. Dit is altijd zo'n leuk feestje. Dit concept zullen we dus zeker ook nog vaker gaan doen.
Dat Dutch Doobadoo nog maar 1 jaar bestaat kan ik mij haast niet voorstellen, in dat jaar hebben we al gigantisch veel leuke producten uit mogen brengen.

Ik laat jullie hierbij nog een creatie zien waarbij ik veel Dutch Doobadoo heb gebruikt:


De vorm is gemaakt met een Shape Art mal. Dan zie je links nog een Cardboard Art pijl, daaronder een Kraft Label en rechts nog bloemen gemaakt van Fabric Art.
Een echte Dutch Doobadoo-proof kaart dus.

Marianne, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Mijn favoriete DDBD produkt? Eigenlijk wist ik het meteen en ook weer niet. Want als ik één product kies, doe ik de anderen tekort. Als ik naar mijn eigen creaties kijk van het laatste jaar, zou ik misschien moeten kiezen voor een shape Art mal. Daar zou ik niet meer zonder kunnen. Zo makkelijk in gebruik en zulke leuke resultaten ermee. Maar wat voor mij een extra dimensie aan mijn hobby heeft gegeven zijn toch wel de Masks. Doordat ik bevoorrecht ben om in het DT te mogen werken, moest ik de uitdaging met de Masks aangaan.  Eerst op kaarten met verf en een dabber, panpastels en later zelfs met de airbrush, maar uiteindelijk toch de stap genomen om op canvas ermee te gaan werken met modelleerpasta. En hoe leuk vind ik dat. Mixed Media is geweldig om te doen en zeker met de ontzettend gave Masks. En in 1 jaar tijd zijn het er al heel wat.De Brick Mask heb ik al meerdere malen gebruikt en daarom kies ik deze als mijn favoriete Dutch Doobadoo product. (Ik heb al een keer de naam bouwvakster gehad, omdat ik graag een muurtje metsel ermee). De veelzijdigheid van de Masks is groot en voor vele doeleinden en op verschillende manieren te gebruiken. Mijn creatie is een canvas waarop ik de Brick Mask met modelleerpasta heb gebruikt.Raffaela, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?

Tjeeeee wat een moeilijke vraag , ik ben dol op alle dutch doobadoo producten haha. Maar als ik goed nadenk zijn de shape art mallen en de card art mallen echt favoriet. Vooral de card art mallen vind ik geweldig omdat je er zoveel dingen mee kunt doen. Ze dagen me altijd uit om ze een beetje te verbouwen om er net een andere toepassing mee te maken. Zo heb ik dat ook weer gedaan met de nieuwe slee. Ik heb het tussenstuk wat breder gemaakt en hem op een standaardje gezet . Nu heb je een staande slee waar een waxine lichtje in kan. Door dat ik er venster ingemaakt heb met mica is het net een klein lampje geworden.
Het blijft een eer om voor doobadoo te mogen werken en ik hoop dat we in jaar 2 weer veel mooie nieuwe producten aan jullie mogen laten zien .

Miranda, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Mijn favoriete Dutch Doobadoo product zijn de masks. De masks zijn veelzijdig en  met veel verschillende soorten media te gebruiken. Ik gebruik ze met inkt, acrylverf, modeling paste, pan pastels, oliekrijt, aquarelkrijt of copics ( en een airbrush). De masks zijn er in vele verschillende soorten motiefjes en mijn favoriet daarin is toch wel de bubbles en diamonds en de alphabets oja en vintage en spiderweb.....nou ja eigenlijk zijn ze gewoon allemaal heel erg leuk. Ik combineer ook meestal meerdere masks in een  achtergrond en de motiefjes van Dutch Doobadoo passen allemaal heel leuk bij elkaar.Monique, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Jeetje, dit vind ik echt een hele moeilijke vraag. Alle produkten van Dutch Doobadoo zijn geweldig om mee te werken. Zoveel verschillende producten! De Masks zijn een echte uitdaging voor mij omdat ik ze voorheen nooit gebruikte. En nu dus wel, en ik vind ze te gek. De Cardboard en Paper Art zijn ook zo leuk om je kaart mee op te fleuren. Dus je begrijpt het, om er eentje te kiezen, is echt niet makkelijk. Maar als ik toch moet kiezen, dan zijn dat toch wel de Shape-Art mallen en de Card-Art mallen. Het is zo leuk om eens een andere vorm van kaart te maken dan een vierkante of rechthoekige. En van de Card-Art mallen vind ik de vormen echt zo onwijs leuk en origineel. Dus kies ik voor de Card-Art mal en ben aan de slag gegaan met deze Card-Art Clock. Ik laat nu alleen de basis zien, zonder alle poespas. Zo zie je duidelijk de vorm van de klok. En weet je wat ook zo leuk is. Je kunt de mallen gebruiken voor elke situatie zoals geboorte, jubileum, verjaardag en zoals je kunt zien ook voor kerst. 


Ik ben er ook megatrots op om in dit geweldige team te zitten en met de produkten van Dutch Doobadoo te mogen werken. Ik hoop samen met mijn teammaatjes het komende jaar (en jaren) nog veel voorbeelden voor je te mogen maken zodat je kan zien wat er allemaal mogelijk is met de Dutch Doobadoo produkten. 

Kim, wat is jouw favoriete Dutch Doobadoo product en waarom?
Een vraag die ook voor mij erg moeilijk is om te beantwoorden, want ik ben dol op alle mooie DDBD producten en werk met alles even graag. En we hebben ook een super gezellig en getalenteerd team waardoor je nog meer ideetjes opdoet met al het moois. Maar als ik dan echt moet kiezen ga ik toch voor de mooie Laser Paperart. Deze zijn zo fijntjes en ontzettend gedetailleerd. Dat krijg je met een stans echt niet voor elkaar. En ze maken je project echt af vind ik. Ik ben ook erg blij met de nieuwe Paperart voor de mannen, met snorren, brillen en hoeden, want om eerlijk te zijn vind ik het nog steeds moeilijk om creaties voor mannen te maken. En nu wordt dat dus een stuk gemakkelijker! Vandaar ook deze sneak peek van een flessenlabel creatie, met paperart, die ik gemaakt heb voor de 65e verjaardag van mijn vader deze maand.


En bij een feestje hoort natuurlijk ook een kadootjes. Daarom willen we graag onder alle volgers van ons blog dit pakket met 6 Dutch Card Art mallen verloten!


Wat moet je doen om kans te maken?
Laat een leuke reactie achter op deze post en laat weten waarom jij fan bent van Dutch Doobadoo.

We hopen dat er nog veel mooie jaren bij mogen komen en dat we nog veel mooie producten en voorbeelden voor jullie mogen maken!

102 opmerkingen:

 1. Ik vind het leuk om te maken en je kunt kiezen hoe groot het wordt
  Intussen wil ik blijven volgen wat er nog komt
  Ik wens jullie nog heel veel met de inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aller eerst van harte gefeliciteerd .
  En waarom ik fan ben is niet zo moeilijk erge leuke spullen voor een zeer mooie prijs.
  Ga zo door.
  Gr janine veerman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd Jaap en DT met dit 1 jarig bestaan. Mijn favoriete produkten zijn de Shape Art Mallen en het Softboard en Cardboard gebruik ik heel veel!!!
  Waarom Dutch Doobadoo? Nou een leuke prijs en heel veel manieren om de spullen te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte, ik ben fan omdat de mallen meer toevoegen aan mijn kaarten en andere projecten.
  Hoop nog veel Mooi ' s met jullie lijn te creëren.
  Groetjes, agatha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan. Ik gebruik de mallen nog niet zo lang maar het is weer eens iets anders dan de vierkante en rechthoekige kaarten die ik normaal gebruik. Ga zo door vind het echt erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. van harte gefeliciteerd!!!!!!!!!!
  Ik heb DUTCHDOOBADOO dank zij mijn zusje ontdekt( ik woon in frankrijk en helaas hebben wij hier nooit niet zulke mooie dingen) en ik moet zeggen dat ik er gek op ben.
  Ik heb wat mask and nu komen er ook shape art mallen aan .
  Jullie producten zijn zo fijn om te gebruiken en niet duur dus je kunt makelijk meerdere aanschaffen per keer ;)
  ga zo door en ik hoop jullie ooit hier in frankrijk ook in de winkels te kunnen vinden.

  gr jacinta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd....en ik hoop nog vele jaren te mogen genieten van jullie mooie spullen...net als de dames valt het mij zwaar om een favoriet te kiezen...ik doe het ook niet ;) ze zijn allemaal prachtig en inderdaad voor een mooie prijs!
  Groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Onwijs gefeliciteerd met dit jubileum en ga vooral zo door!!! Ik zou ze graag willen winnen omdat je zo vreselijk veel mogelijkheden hebt met deze mallen. Ik ben er fan van ! Je kan kaarten maken in verschillende groottes en vormen. Geweldig! Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag !!! Jullie producten zijn allemaal zo mooi, dat ik nooit kan kiezen. Maar de theepot is wel voor heel veel gelegenheden te gebruiken, dus zou ik die kiezen. Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan en we nog heel lang van jullie mooie dingen mogen genieten !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hieperdepiep Hoera, alweer 1 jaar! Wat vliegt een jaar voorbij. Maar het was wel een heel erg leuk jaar met al die geweldig nieuwe spulletjes van Dutch Doobadoo. Niet alleen de spulletjes zijn fantastisch....ik vind ook de naam Dutch Doobadoo zo heerlijk klinken, dan ben je toch trots Dutch te zijn! Ik verheug me op dit 2e jaar, dat gaat vast net zo leuk of misschien wel nóg leuker worden (kan dat nog?) met DutchDoobadoo! Joehoe! Erg leuk trouwens om te lezen wat de favoriete producten van het DT zijn.
  Groetjes en geniet van het 1-jarig bestaan!
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat, zoveel moois in een jaar tijd, een hele prestatie hoor. De artikelen zijn stuk voor stuk gaaf! Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan.
  Prachtige voorbeelden zijn er gemaakt en allemaal zo verschillend. Dat vind ik ook altijd het leuke ervan.
  Ik vind de producten erg leuk/mooi en ook betaalbaar. Dan kan je er wel eens wat vaker iets van kopen.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!! Ik hoop dat er nog vele vele jaren bij komen met prachtige producten! Ik ben gek op de masks van DDBD ze zijn veelzijdig en ook superhandig voor mannenkaarten. Ook de shape art vind ik geweldig.. Die arreslee ga ik nog veel gebruiken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als eerste gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, ga vooral zo door !!!
  Alleen al jullie enthousiasme , iedere keer weer is aanstekelijk. Ik ben voornamelijk weg van jullie art mallen, je kunt er zoveel kanten mee op, ben pas het laatste half jaar met jullie producten bezig en heb lang nog niet alles gemaakt van wat er in mijn hoofd zit !!!
  Ik hoop dat er nog veel meer bij komt. Verder vind ik het super dat het betaalbaar is, ook als je wat minder te besteden hebt.

  Liefs, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohh ook al een feestje, ik heb de shape art mallen pas ontdekt. Ik kan niet netjes knippen en dacht dat dat dus niets voor mij was. Om te proberen heb ik er 1 gekocht, wat gezien de prijs best te doen is en nu blijkt dat het resultaat ook voor mij echt prachtig is. Ik ben helemaal om. Van harte gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sinds ik bij Jenine in de winkel ben geweest en daar al haar schitterende voorbeelden zag was ik verknocht aan Dutch Doobadoo. Ik kreeg daar een goede uitleg over het gebruik en dat was heel eenvoudig, en voor de prijs hoef je deze mooie mallen niet te laten liggen. Ik hoop dat er meer mensen over dit product gaan denken, een kaart in een andere vorm ik weer eens wat anders dan een gewone vierkante kaart...op facebook plaats ik de laatste tijd nog wel eens voorbeelden om te laten zien hoe mooi een kaart kan worden met Dutch Doobadoo, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum. Het zijn geweldige producten voor een klein prijsje. Jullie laten altijd zien wat je er allemaal mee kunt doen. Mooie voorbeelden en tips. Geniet er steeds weer van. Wie wil er nu niet wat ontvang van deze gave materialen. Ik in ieder geval wel. Hoop nog jaren te kunnen genieten.
  Lieve groetjes en een dikke knuffel Diane Hagreis

  BeantwoordenVerwijderen
 18. van <3 gefeliciteerd met dit jubileum! Ga vooral zo door de komende 100 jaar. Kan er heerlijk ideeen opdoen en veel leren

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum. Hoop dat er nog heel veel jaren volgen. Ik heb jullie pas ondekt, wat een schitterende produkten en wat heerlijk betaalbaar. Het team showt schitterende kunstwerkjes, de één nog mooier dan de ander. Helemaal geweldig. Kortom ik ben fan. Een hele gezellige dag vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met jullie eerste jubileum en aangezien jullie producten niet meer weg te denken zijn op mijn hobbykamer, zullen er nog wel vele gaan volgen, dat JULLIE inspiratie ook nog veel moois teweeg mag brengen in hobbyland, zoveel moois in één jaar, niet te geloven.
  Ga zo door, groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Top alweer 1 jaar , wat gaat de tijd snel !!! Gefeliciteerd als eerste.
  Door de mooie inspiratie voorbeelden van de meiden , koop ik ze snel en vaak , maar nu nog er zelf mee gaan werken ... Hihihi ...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!
  Dat er nog maar vele jaren mogen volgen!
  De mallen zijn ideaal, en ook de prijs is zeker zeer aantrekkelijk vergeleken bij de dure stans mallen.
  Door de schitterende inspiratie voorbeelden van het DT - team is het altijd weer een feestje om zelf er mee aan de slag te gaan!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd , op naar de heel veel meer jaren, begin eens met 25 jaar.
  Ik ben blij dat jullie deze Mask s maken, is prachtig met idd pan pastel, en Mix Media.
  Hoop dat jullie nog goeie ideeën krijgen om ons te verassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Proficiat met jullie 1-jarig bestaan, wat gaat dat snel. Aan de andere kant lijkt het net alsof jullie al jaren op de markt zijn en ik ben elke keer weer zo benieuwd welke nieuwe produkten er nu weer op komen. Ik ben zelf helemaal fan van de shape-art mallen, omdat ik het heel leuk vind om niet een standaardkaart te maken maar een soort kunstwerkje voor de lieve mensen om me heen. Ga zo door en ook met dezelfde lage prijzen dan kunnen we nog jaren genieten van Dutch Doobadoo produkten

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan en jullie schitterende produkten.
  Hoop dat er nog vele produkten uitkomen en daar mooie creaties mee te maken
  En wat ook heel fijn is , dat er een aantrekkelijk prijskaartje aan hangt.
  Veel succes voor jullie en voor het design team
  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 26. leuke mallen voor een gaaf prijsje, dus voor iedere beurs aan te schaffen..geweldig...
  Hopelijk komen jullie n met nog meer van die aantrekkelijke en gemakkelijk bruikbare dingen voor iedereen...
  En zelfs kinderen willen wel met deze mallen spelen...en ook nog te gebruiken op meerdere manieren ...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag! Inmiddels is Dutch Doobadoo zo ingeburgerd bij mij, dat ik eigenlijk niet meer zonder kan! Zodra ik een standaard vorm kaart maak, is ie in mijn ogen gelijk saai, hihi. Verder zijn de shape-art en card-art mallen mijn favoriet, omdat je voor een klein bedrag zo veel leuke dingen kan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  Op naar nog veeeeeeel meer mooie Dutch Doobadoo jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Super gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag! en ga zo door.
  Graag ding ik mee met dit leuke pakket!! Echt wauw!!
  ik ben dol op jullie producten! En wel alle, ik werk graag zo af en toe met jullie masks, geweldig mooi!!! maar ik heb ook een aantal Dutch shape art mallen. Zo handig!! dan hoef je niet al te veel geld aan mallen uitgeven die je moet stansen! Maar zo heb je leuke modellen patronen en makkelijk te tekenen en te knippen. Vind het echt zo handig! En dat in verschillende maten! Ja echt een goede uitvinding!
  De paper art kraft ook zo leuk! heb er hier ook een aantal van. De laser figuren, ook daar werk ik graag mee! Zit er genoeg op om een aantal kaarten mee te maken. Ik heb sinds deze winter een nieuwe hobby kast met o.a laadjes...kan je zeggen één laadje is ingericht met alleen maar jullie spullen! Is nog niet vol dus er kan meer bij hoor!!
  En laat ik deze art mallen nu net nog niet hebben!! Dus zou ze graag winnen hoor.
  Enne op naar de volgende jaren voor jullie, maar dat gaat vast lukken!!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan en de mallen zijn mijn favoriet daar ze betaalbaar zijn en dat vindt ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Proficiat met jullie 1 jarig bestaan. Ook ik heb intussen al wat producten van jullie. de shape art mallen zijn mijn favoriet. Erg makkelijk in gebruik. Goedkoop en je kunt er de prachtigste dingen mee maken. Ga zo door.
  En natuurlijk wil ik graag een kans maken op dit prachtige pakket.

  Gr Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Van harte gefeliciteerd met jullie eenjarig bestaan en nog vele creatieve jaren. Dat er nog maar veel mooie masks mogen komen, toch wel mijn favoriete product. Met de Dutch shape Art mallen heb ik nog nooit gewerkt dus dit vind ik een leuke kans om ze eens te proberen. Ik loot dan ook graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan. Time flies!
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niets van Dutch Doobadoo heb, maar ik vind het allemaal wel schitterend wat ik voorbij zie komen. Kan helaas niet regelmatig wat aanschaffen, dus wacht ik tot mijn verjaardag in januari om wat van die shapestencils te vragen. Wat zijn ze gaaf zeg!

  Lieve groet,
  Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan, jullie zijn niet meer weg te denken uit de hobbywereld!
  Dutch Paper Art heeft mijn voorkeur. Je kunt je kaart of project op die manier snel opleuken en er zijn inmiddels zoveel verschillende vellen dat er voor iedereen wel wat bij zit én de prijs valt reuze mee (goed voor de portemonnee!!)
  Omdat je eigenlijk nooit genoeg in huis kan hebben doe ik graag mee met deze verloting

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Er zijn zo geweldig veel leuke artikelen bijgekomen en ze hebben zoveel mogelijkheden,zodat je eindeloos kan varieren.En vooral de prijs is heel leuk,zodat ik als hebberig persoon altijd nog wel iets kan kopen van DDD.Ga alsjeblieft zo door.Op naar jaar 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan! Ga vooral zo door.

  Hier in de buurt zijn jullie producten helaas nog weinig in de winkels te verkrijgen, dus ben erg blij met jullie Facebook en blog voor de ideeën en om te zien wat voor nieuwe producten jullie allemaal weer hebben verzonden.

  Groeten,

  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Allereerst.... Van Harte Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van Dutch Doobadoo!
  Een super leuk blog met een geweldig DT-Team die prachtige voorbeelden maakt!
  Waar iedereen wel inspiratie uit haalt.
  En al jullie vele mooie producten zij grandioos, en voor ieders beurs dat is ook zo fijn.
  Ik hoop dat jullie nog héél lang zó door blijven gaan!!
  Lieve groetjes Jotty

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Allereerst gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum. Ik las dit op face book, en oeps nog helemaal geen volger, dat ben ik nu dan geworden. Ik geniet altijd van de mooie creaties die gemaakt worden. Een echte fan ben ik nog niet, ik ben een trage leerling maar ik hoop het zeker ook te worden, want door alles wat ik zie wordt ik geïnspireerd om steeds andere dingen te proberen. En dat kan alles zijn. Daarom doe ik graag met deze verloting mee om hier kennis mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. Ik vind de producten van DDD heel handig. Een heel goed idee om meerdere maten in de mallen te doen. En op jullie blog kan je dan vervolgens nog wat ideeën op doen voor als je even geen inspiratie hebt. Jullie hebben dit jaar echt heel vernieuwende producten op de markt gebracht.Ik kijk er al naar uit wat jullie het komende jaar allemaal voor nieuwe dingen gaan uitbrengen. Ik wens jullie nog vele fantastische jaren toe.
  Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 39. gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. heb voor het eerst jullie site bezocht. kan niet anders zeggen dat ik veel moois heb gezien. zodra ik in de stad kom ga ik van deze mallen kopen ben erg enthousiast wat ik gezien heb gr Teunie

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Allereerst van harte gefeliciteerd. Ik vind de producten van DDD iedere keer weer een verrassing. Zoals nu de arrenslee en de wekker. Zoveel mogelijkheden met de producten. Op jullie blog doe ik veel inspiratie op. Graag doe ik dus met de verloting mee. Ik hoop dat er nog vele nieuwe producten bijkomen de komende jaren.
  Groeten en succes,
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan... Wat een mooie voorbeelden zijn er weer gemaakt,inspiratie genoeg. Er zijn zoveel mogelijkheden met de producten van jullie,en ze zijn betaalbaar zeker in deze tijd. Ik zou zeggen ga zo nog jaren door zodat we nog veel plezier aan jullie producten mogen beleven.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, en dat er nog maar heel veel jaren mogen volgen. Waarom ik fan ben? De mallen zijn goed betaalbaar en je kunt ze in veel maten maken en combineren. De shape arts om leuke modellen te maken, de msks om te gebruiken op canvas maar ook op kaarten. Legio mogelijkheden, dus daarom ben ik een groot fan

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gefeliciteerd met jullie eenjarig bestaan en dat wij nog maar vele jaren van deze prachtige producten mogen blijven genieten! Ik kan niet meer zonder de masks en de shapes!

  Liefs,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 44. gefeliciteerd met jullie jubileum en hoop dat jullie nog lang mogen doorgaan met deze betaalbare mallen.

  Groetjes,Marja Leistra

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoera !!!! Het is feest in het land "Dutch Doobadoo" bestaat 1 jaar en weet je elke keer zeg ik - ....ik koop niets meer hoor .....- maar ik kan me niet bedwingen en wacht zelfs op de nieuwe dingen die nog gaan komen, het is zeer origineel - makkelijk te verwerken - leuke ideeën en wat het mooiste is dat ook mijn portemonnee niet steigert en kraakt met deze aankopen ...ga zo door!! liefs Henriette

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan en ik weet zeker dat er nog vele jaren zullen volgen.. De DDBD spullen zijn niet meer weg te denken uit de hobbywereld, zo leuk en zo veelzijdig...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Geen kaart of werkstuk zonder iets van DDBD. Pas 1 jaar? Niet te geloven.....ik doe er zóveel mee!! Proficiat en óp naar de 5 (maar dat gaat zonder veel problemen, denk ik zo!) Thanks voor alles tot nu toe!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Is er al een jaar om? Ik kan me nog goed herinneren dat ik voor de eerste keer de naam Dutch Doobadoo las :) En jullie hebben ook al zoveel bereikt op dat ene jaar, m'n complimenten! Wees maar trots, want het zijn echt enorm leuke producten om mee te werken! Veelzijdig en betaalbaar, wat wil een mens nog meer?! Inspiratie / voorbeelden ? Die kan je hier ook weer op doen of vinden, met die prachtige voorbeelden van het DT. Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Alweer 1 jaar, het is bijna niet meer weg te denken
  Ik ben een echte fan van de theepot, die vind ik zo lief en daar kan je zoveel
  leuke kaarten mee maken.
  Ik vind het ook een voordeel dat deze mallen niet zo duur zijn, en er komt steeds wel iets leuks uit.
  Groetjes
  Henneke

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Van harte gefeliciteerd. En ik hoop nog op vele mask mallen. Ik heb er al veel. Ze zijn ook lekker betaalbaar en je kunt er heel veel mee. Groetjes Fem.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Van harte gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan!! Ik ben fan van dutch doobadoo omdat de producten zo veelzijdig zijn en daarnaast heel erg betaalbaar!! Ik gebruik de shape art mallen en de masks heel erg graag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ten eerste wil ik jullie natuurlijk van harte feliciteren met jullie 1- jarig jubileum en ten tweede wil ik even zeggen dat ik er superblij mee ben met alle prachtige spulletjes die jullie bedenken en maken voor ons hobbyisten .
  Het is goed materiaal en makkelijk mee te werken en begrijp je iets niet dan staan de DT members altijd klaar op een beurs een demo of via een van de bekende bloggen of Facebook ik ben erg blij met jullie en ook met Dutch DoobaDoo .
  Op naar het volgende jubileumjaar.
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Allereerst gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan en nog vele, vele jaren ...
  Ik ben fan van de Dutch Doobadoo spulletjes want ze zijn betaalbaar en je kan er zooooveel leuke creatie's mee maken ....
  Dus hop naar de volgende verjaardag ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Dutch Doobadoo is het mooiste wat mij is oevekomen. Schitterend

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Van harte gefeliciteerd en ook het designteam want dat zijn toch e mensen die het op de kaart hebben gezet over het hoe en wa.En dat je er makkelijk mee kan werken .

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hoera 1 jaar, nog vele jaren erbij? Zoveel variatie, voor elk wat wils

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Van harte gefeliciteerd met het eerste jubileum! Niemand kan meer om Dutch Doobadoo heen. Wil je een orgineel product dan kom je al snel bij Dutch Doobadoo terecht, gewoon echt gave spullen!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie
  1 - jarig bestaan van Dutch Doobadoo en dat er nog vele mooie producten mogen bijkomen in de komende jaren van jullie. En natuurlijk mooie voorbeelden van jullie designteam 😊

  Dutch Doobadoo leerde ik ongeveer 1 jaar geleden kennen via een email van een hobbyisten en dacht gelijk wat gaaf daar wil ik meer over weten...en prompt won ik paar dagen later kaarten van een hobbybeurs in Den Bosch...

  En ja hoor daar stond ook een stand van jullie en daar was een mevrouw (ws. wel meerdere)
  die heel fijn alles uitlegde, zelf heb ik toen aantal Masks gekocht. Ik werk er dagelijks mee en niet alleen ik ook mijn kinderen van 10 en 5 jaar vinden het leuk om er knutselwerkjes mee te maken 😊

  Groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Van Harte Gefeliciteerd!!!! Ik ben fan, omdat er voor elke gelegenheid en thema wel wat leuks te vinden is om te maken met de mooie veelzijdige producten. En met de shape art mallen is het voor iedereen weggelegd om een geweldige kaart te maken.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! Superleuke spullen, vooral de card shapes en de masks. Ik ben heel benieuwd wat jullie het komende jaar voor ons in petto hebben. Ik wil het DT bedanken voor hun creativiteit en voor het geven van zoveel inspiratie! Liefs, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hiep hiep Hoera, Dutch doobadoo is jarig en wie jarig is trakteert......................ooooooooooooo wat is dat leuk, Maar als eerst wil ik jullie natuurlijk van harte feliciteren met jullie aller 1ste verjaardag. Heb al verschillende DDBD spullen in mijn bezit en ook laatst op de beurs nieuwe mallen aangeschaft, ze zijn gewoon te leuk om mee te werken en er komen ook steeds weer van die leuke dingen uit dat ik op iedere beurs wel iets van DDBD aanschaf. mijn favoriet op dit moment is de wekker mal, zo'n schatje, maar ook de masks zijn geweldig je kunt ze overal bij gebruiken. het maken van kaarten, scrap lay-outs en mixed media, de veelzijdigheid van het product maakt dat het zo geweldig is en dat iedere creabea wel iets van de DDBD producten in zijn of haar bezit moet hebben, eigenlijk onmisbaar in het walhalla van een creatief brein. Hopelijk gaan jullie nog een hele tijd door met het op de markt brengen van stencils en masks want ik vind ze geweldig

  Liefs Debby xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Al een jaar Dutch Doobadoo, Al een jaar Super leuke artikelen.
  Ik was heel sceptisch over de producten, maar kan me nu niet meer voorstellen wat ik zonder zou moeten.
  Dus op naar een lang bestaan, met veel leuke nieuwe artikelen.

  En natuurlijk Van Harte Gefeliciteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wauw wat een super actie!
  Als eerst van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum.
  Wat zijn er het afgelopen jaar veel superleuke producten van jullie gekomen.
  Hier mogen jullie trots op zijn.
  Persoonlijk vind ik de shape art mallen erg leuk om te gebruiken en ze zijn ook nog herbruikbaar.
  Ik hoop nog vele jaren van jullie producten te mogen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum, ik ge niet er dagelijks van, en hoop dast nog lang te kunnen blijven doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Gefeliciteerd, ben heel blij met dutch doobadoo artikelen, mooi qua prijs, eenvoudig te gebruiken ideaal de shape art mallen , mask art, kleine figuurtjes maken krt net even af , net nieuwe dutch card art mal gekocht ben naast de artikelen ook blij met vb die er op fb voorbij komen Dutch Doobadoo zorgt voor uren hobbyplezier en ik hoop dat jullie nog vele jaren met nieuwe prodicten komen

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hoera, alweer één jaar:) Ik ben heel erg blij met jullie artikelen, vooral de mallen zijn mijn favoriet. Je kunt er zo lekker en makkelijk mee werken en met elkaar combineren met altijd weer een verrassend resultaat. Graag wil ik mijn collectie verder uitbreiden... Het geeft ons zoveel knutselplezier met kaartjes, kadootjes maken en scrappen... Ga vooral door met ontwerpen en laat ons vooral genieten van jullie producten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Gefeliciteerd.
  Ik werk graag met shape art. Zo kun je makkelijk een kaartje met een mooie vorm maken. Het is momenteel mijn favoriete manier om kaartjes te maken en te versieren. Ga zo door. Toppie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. gefeliciteerd , ook ik ben helemaal weg van de shape art geweldige mallen , dacht eerst is niets voor mij maar nu maak ik er steeds meer mee

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Fan, fan ? Wie is er nu geen fan! Kan toch ook niet anders als je de producten ziet :))))
  Is een must voor elke hobbyist !!
  Ik ben verslaaaafd!! :pp
  1 jaar alweer.! Super, ga zo door!!!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hiep hiep hoera..... Van harte gefeliciteerd met jullie een jarig bestaan. Het lijkt net of jullie al jaren bestaan. Het zijn fantastische spullen wat jullie uit brengen. En tja een verslaving is geboren hihi . Ik vind veel artikelen erg leuk om er iets mee te maken. Mijn favorieten zijn eigenlijk een heel aantal. In ieder geval ga zo door. Ik blijf mijn ogen uitkijken bij deze mooie betaalbare producten.
  Lieve groet Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Heel zeker fan! Ik gebruik ook alles, masks, shapes, card art, laser art en iedere keer op een andere manier. Heel leuk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. hallo gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan en hoop op nog vele jaren dat jullie blijven want jullie spullen zijn voor velen betaalbaar en dat is zo fijn dus hoop ik nog heel lang van jullie tegenieten
  groet van gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Gefeliciteerd met jullie 1e jubileum. Ik vind DutchDoobaDoo heerlijk, voor mijzelf maar ook voor op de peuterspeelzaal. Zoals het theepotje, de kids versieren en wij plakken de uitnodiging voor de ouders er in. En het huisje, super leuk, het spreekt de kinderen echt aan. En het voorbereiden? Dat doe ik met veel plezier thuis. Ga zo door!!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. HARTELIJK GEFELICITEERD met jullie 1 jarig bestaan. Prachtige mallen en ze gaan als een speer. Ook ik gebruik ze, en werk er graag mee. Zijn betaalbaar voor iedere beurs. Ik zou zeggen,,,,,,,,,,,,,,, Ga zo door. Wens jullie heel veel SUCCES met de Dutch Doobadoo. Gr Annie Hendricks

  BeantwoordenVerwijderen
 75. ik vindt allemaal mooi, het prettigste vindt ik dat ze betaalbaar zijn en je hebt geen dure machines nodig..
  van harte gefeliciteerd.
  groetjes Martha.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, ik hoop dat jullie heeeeel lang door blijven gaan.....dus allemaal dutch doobadoo kopen.
  Mijn favorieten zijn de shapes en card art, mooie mallen voor een geweldige prijs super.
  Voor mijn gevoel bestaan jullie al veeeeeel langer dan 1 jaar, dat is alleen maar goed om te horen toch ga zo door succes.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Hartelijk Gefeliciteerd met het een jarig bestaan ,heb toevallig op de knotsgekke kaarten dagen in Den Bosch een mal gekocht ,wilde zelf ook wel eens proberen of het mij gaat lukken ook die tegekke kaarten kan maken

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Hartelijk lijk gefeliciteerd en wens het allerbeste voor de aankomende jaren net zo'n succes of meer zal worden alle mallen en benodigdheden zijn super overal bij te gebruiken ,kaart,doos enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Hartelijk gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum. Dat er nog vele jubilea mogen volgen en dat er nog vele leuke creatieve hobbymaterialen en ideën uit voort mogen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. Ik ben dan misschien wel één van de weinige die GEEN materiaal van jullie in het assortiment heeft. Daar zou dan ook zo maar verandering in kuinnen komen en als ik al die leuke berichten van het team lees zou dat dan weer een nieuwe verslaving kunnen opleveren. Laat maar komen dan.
  Succes voor het 2de jaar

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan tijd voor een welverdiend feestje bij Dutch Doobadoo dat hebben jullie wel verdiend samen met Noor.
  Ik vind het super fijne hobby mallen een echte verslaving aan de positieve kant.
  Op naar jullie volgen jubileum jaar.
  Liefs groetjes een trouwe fan en liefhebber.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Allereerst van harte gefelicteerd met jullie een jarig bestaan.Wat voor mij jullie merk zo uniek maakt is de prijs /kwaliteit verhouding.Soms ver beneden de vijf euro kan je al een product kopen en de mogelijkheden zijn enorm.Laatst had ik een workshop thuis met vriendinnen en gingen we jullie mooie doosje maken.Echt alle zes de doosjes waren verschillend geworden.De ideeen die je dan weer opdoet.En dan ook denkend aan het doosje,vul het met wat lekkers ,gebruik het als vervangend iets ipv een bosje bloemen of zo.De mogelijkheden zijn er om veel te maken met jullie producten!! Zo zie je maar weer waar een klein land groot in kan zijn!!! Ben ook zeer trots op het feit dat dit een Nederlands product is,wat in heel korte tijd veel bereikt heeft.Kan alleen maar zeggen,ga zo door en blijf iedereen verrassen,dan blijven wij jullie mooie producten kopen.Op naar de volgende jaren,groetjes Francis Weitering

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Van harte gefeliciteerd met het 1 jarige jubileum!. Ik ben helemaal fan van de shape art mallen! ik gebruik ze regelmatig met mijn kaarten en ben het met Francis eens dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is, negen van de tien keer dat ik ga winkelen bij mijn hobbywinkel gaat er een product van dutch doobadoo mee naar huis. Bedankt voor het ontwerpen van deze producten!

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van Dutch Doobadoo. Ben groot fan van jullie producten. Ze zijn veelzijdig, hebben geweldige vormen, zijn multi-inzetbaar en niet te vergeten een betaalbare prijs. De kwaliteit is ook fantastisch. De inspiratie van het DT team is geweldig. Iedere dag volgt er weer een nieuwe verrassing. En de samenwerking met Jolanda is natuurlijk helemaal top :-) Ik hoop nog vele jaren van jullie te kunnen genieten en blijf uitkijken naar nieuwe producten en creaties. Geniet van dit feestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Ha, ha, nou, ik ben hééél erg blij met jullie hoor! Vooral met de Shape Art mallen, die heb ik al veel gebruikt. Ik krijg steeds opmerkingen van mensen die ook kaarten maken dat ik zulke 'professionele' kaarten maak. En dan: Nou dat kan ik niet. Dan zeg ik: Dat kun je dus wél! Het is supermakkelijk. En dan laat ik het zien en dan zijn ze ook razend enthousiast. Het is niet duur ook nog eens, dit is écht een uitkomst! En ook alle andere spulletjes van Dutch Doobadoo. Ik ga mij keer op keer te buiten aan de nieuwe producten. Heb mijn man al gevraagd om mijn hobbykamer uit te breiden :) :) !! Ga zo door! Ik wens jullie nog een heel lang leven toe met Dutch Doobadoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Nu is het ook wel logisch met zulke mallen en tegen een betaalbare prijs. Je kan er prachtige kaarten mee maken en ben er erg blij mee. Op naar het volgende jubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
 87. als eerst natuurlijk gefeliciteerd, en ja kiezen is lastig met zoveel leuke dingen, ik heb er nog maar een paar, kon in de winkel eigenlijk niet kiezen ;-) heb nu shape art en mask vellen, vind ze allebei erg leuk en goed te combineren. op mijn verlanglijst staat zeker nog het fototoestel malletje, binnenkort weer eens naar een beurs, zal ze daar vast wel tegen komen!

  ik wens jullie en ons allemaal als blije gebruikers nog vele jaren Dutch doobadoo

  BeantwoordenVerwijderen
 88. VAN HARTE GEFELICITEERD. ik ben heel erg fan van spullen van jullie om dat het heel goed betaalbaar is. wat de hobby heel leuk maakt. jullie hele andere dingen hebben dan andere merken. ik heb diverse dingen van jullie. en gebruik het ook heel veel. jullie onderscheiden jullie echt van de rest,.. ga zo door
  groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Gefeliciteerd met jullie éénjarig bestaan. Helaas heb ik nog niets van jullie in mijn assortiment, maar zou dit graag willen hebben. Ik hoop jullie binnenkort op een beurs tegen te komen, zodat ik in het echt kennis kan maken met jullie producten. Ga vooral zo door, want jullie zijn goed bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. gefeliciteerd met jullie 1jarig bestaan.heb zelf al een aantal van die mallen en ze zijn erg leuk om mee te werken en ook nog eens betaalbaar,hoop dat jullie nog vele mooie nieuwe dingen gaan uit brengen
  groetjes jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 91. gefeliciteerd met jullie 1 jaar bestaan super leuk maar de schape art mallen zijn ook super je krijgt erg leuke vorm kaarten die je naar eigen inzicht kan bewerken maar ook de theepot het pillodoosje kerst boom etc zo leuk dan heb ik de maskmallen ook nog voor leuke achtergrondjes samen met pan pastel krijg je mooie efecten er mee kijk elke maand weer uit naarde nieuwe ontwerpen en mail dan mijn marktkoopman die hem weer voor mij besteld en ik ben dan weer happy dus jullie mogen nog wel even door gaan met ontwerpen de prijs is ook altijd betaalbaar en dat maakt het zo leuk

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Van harte gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan! Ik vind de producten van Dutch Doobadoo super origineel en heel fijn om mee te werken. Ik ben fan vanaf het begin!! Ik hoop dat er nog vele leuke originele producten bij zullen komen, zo is kaarten maken een feestje!
  groetjes
  Sheila

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan dat er nog maar veel mooie mallen zullen volgen.
  En zeker gezien de prijs van de mallen, bied het de mogelijk om betaalbare kaarten te maken in diverse vormen
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 94. nou ik ben fan hoor al hlemaal vanaf het begin wat een leuke mallen en zo divers. en voor het prijsje hoef je het zeker niet te laten.
  groetjes mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Van harte gefeliciteerd. Ik vind de mallen super en je kunt er alle kanten meer op. Zo veelzijdig zijn ze en de prijzen zijn fantastisch. En ook heel leuk om kado te geven aan knutsel vriendinnen.
  Groetjes,
  Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 96. van harte met jullie verjaardag! Ik waag graag mijn kans want jullie producten zijn zo leuk! Ik heb zelf een shape art en het is echt leuk eens een andere vorm van kaart te maken.
  groetjes
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan.
  De dutch doobadoo zijn heel erg fijn om mee tewerken en je hebt er een heel mooi resultaat mee.
  Ik was nog geen volger maar nu wel wist niet dat hier een aparte site voor bestond.

  Gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wat leuk om hier te lezen wat jullie favorieten zijn en wat een mooie voorbeelden staan hier ! Natuurlijk wil ik graag mee loten voor de kadomallen; met alle inspirerende voorbeelden die ik op jullie bloggen tegenkom weet ik zeker dat ik met de mallen ook hele mooie kaarten ga maken (-; Veel succes met jullie bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Jaap van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, zoals al veel is vernoemd, het zijn super mallen voor inderdaad een betaalbare prijs, ik ben een hele grote fan van jou spullen die ontzettend goed gepromoot worden door een geweldig design team, en dan ga je ze wel kopen, je krijgt dan een heel groot HEB gehalte!!! Ga vooral door met ontwerpen, en ik hoop dat de betaalbare prijzen kunnen blijven bestaan, want om deze mallen,enz. cadeau te geven is dat met deze prijzen héél goed te doen, en je maakt er iemand anders ook héél blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Van Harte Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, ga zo door met al die leuke spullen.
  Ik doe graag met voor deze super leuke traktatie.

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Gefeliciteerd met het een jarig bestaan. Als ik de mallen van Dutch Doobadoo zie krijg ik gelijk inspiratie om er van alles mee te gaan maken. Daarom zou ik ze graag willen winnen.

  Groeten Astrid J.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Gefeliciteerd met de 1ste verjaardag en op naar het volgende jaar met weer vele leuke spulletjes en ideetjes op jullie blog. De shape- en card art mallen vind ik het leukst, maar eigenlijk hebben ze allemaal een hoop 'wil ik hebben gehalte 'hahaha. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo heb je elke keer weer een originele kaart of bladzijde in je art-journal.

  BeantwoordenVerwijderen