Pagina's

vrijdag 5 september 2014

Demo Gerrie's Hobbyhuske te Koudum

Goedemorgen allemaal!

Het is weer bijna weekend, hopelijk kunnen we nog een beetje genieten van het mooie weer. Er wordt wel een beetje regen voorspeld, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker niet omdat ik zaterdag 6 september een demo heb bij Gerrie's Hobbyhúske te Koudum.

Ik ben hier van 10.00 uur tot 16.00 uur aanwezig.


Ik ga aan de slag met artikelen van Dutch Doobadoo en CraftEmotions.

Dutch Doobadoo

Eén van de creaties laat ik hier alvast zien !

Ik heb een voorbeeld gemaakt met de ster van Dutch Doobadoo. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van het prachtige kerstpapier van CraftEmotions, Purple Holiday. Als Noor meisje mogen ook de Noor! Design artikelen niet ontbreken op mijn creaties.  De IJskristallen doen het op elke kerst- of winterkaart hartstikke leuk. Ik heb de ronde mal gebruikt en de grootste sneeuwvlok. 

De blaadjes zijn ook van Noor! Design, deze heb ik voorzien van een beetje Gesso, zo lijkt het net sneeuw . De engeltjes zijn clearstempels van CraftEmotion, deze heb ik gestempeld op Cotman Aquarel papier, uitgeknipt en ingekleurd met l'Aquarelle Sennelier. De ronde mal is uitgestanst van kraft karton, deze mal is van Joy! Craft, Bille's Circle Franse Lelie.


Het houten ornament bij het bloementoefje is van CraftEmotion, ook deze hoor bij de Purple Holiday lijn, ik heb hem wit gemaakt met Gesso, ik mag graag kliederen. Tussen de 2 sterren in heb ik nog een verbandgaasje gedaan. Als laatste heb ik Xmas gestempeld met een tekststempel van Noor! Design en gestanst met de bijbehorende stans Postage Stamps.


Ik hoop dat jullie ook gezellig langskomen.
Je kunt Gerrie's Hobbyhúske vinden in Koudum, het adres is :

Verlengde Hoofdstraat 12
8723 AS  Koudum

Alvast bedankt voor je bezoekje, ik wens jullie een heel fijn weekend toe, geniet ervan en tot snel!

Groetjes Joyce

1 opmerking: