Pagina's

zondag 28 september 2014

Christmas Home

   Goedemorgen lieve volgers, 

Deze keer toch echt een van mijn favoriete mallen, de card art mal van het huis 470.713.510. Ik  ben er lekker mee aan de slag gegaan en kon het natuurlijk niet laten een kleine verbouwing toe te passen. Helemaal zelf gedaan deze verbouwing zonder mannen hulp haha, en ook het programma help mijn man is klusser is er niet aan te pas gekomen . 

        

Het is een kerst huisje geworden deze keer , Dat vind ik juist zo,leuk aan deze mal je kan er zoveel kanten mee op , een huis voor elke gelegenheid ! 

Dutch Doobadoo - Card Art - Home 2delig

De verbouwing:

 Ik heb het dak  en 1/3 van het huis gedeelte om getrokken en uit geknipt . De rand even met een randpons bewerkt .   Deze beplakt met design papier en er met strookjes dakpannen op gemaakt . Ik heb een klein zakje met kunst sneeuw gevuld en daar aan de bovenkant het dak aan vastgeplakt. Zie foto.    
   

 Daarna heb ik eigelijk het huis op de normale manier gemaakt  van cardstock en design papier. Het zakje sneeuw past zo precies in het huis. En stuur je iemand een witte kerst. De tekst stempel is  van Noor! Design en past helemaal bij de sneeuwgroet ! 
  

                 Hier nog een foto van het totaal plaatje. Hoe kerstig is het geworden...                   

 Liefs Raffa 

1 opmerking: