Pagina's

donderdag 4 september 2014

Demo bij HobbyVoordelig

Aanstaande zaterdag zijn Joyce en ik weer te vinden bij het altijd gezellige HobbyVoordelig in Delft. We gaan jullie daar de diverse mogelijkheden laten zien met de laatste nieuwe Dutch Doobadoo producten. Onder andere deze Dutch Card Art mal met huisje zal aan bod komen. We zullen de mal in verschillende uitvoeringen verwerken en allemaal meebrengen.


Deze mal bestaat uit 2 delen: 1 deel om een insteekenvelopje te maken en 1 deel voor een insteekkaart. Je legt de mallen op de achterzijde van je cardstock, trekt ze over met potlood en knipt ze vervolgens uit.


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en heb ik ingekleurd met PanPastel. En bij een huisje horen natuurlijk steentjes. Het designpapier met de steentjes komt uit het Noor! Design papierblok Bricks. 


De deur en het raampje zijn gestanst uit wit cardstock. Wat gras en een hekje erbij voor een leuk tuinsfeertje!


Op de kaart heb ik de Noor! Design rozenstansjes gebruikt. Eerst gestanst uit groen designpapier en vervolgens nog een keer uit wit cardstock. Op kleur gemaakt met PanPastel, opgebold en met een beetje 3D kit op het rozentakje geplakt.


En zo ziet het geheel eruit als je de kaart in je envelop steekt:


Deze mal is ook weer heel erg veelzijdig. Je kunt hem natuurlijk maken voor iedere gelegenheid. Ik heb deze gemaakt als babykaart, maar wat dacht je van verjaardag, nieuwe woning, welkom thuis, pensioen. En je kunt ze natuurlijk ook aanpassen aan de diverse seizoensthema's zoals zomer, winter, herfst, kerst enz.  Er is al heel veel leuks gemaakt met deze mal, dus om je te inspireren hebben we ook alles verzameld op een Pinterest bord:

Ik hoop jullie zaterdag allemaal weer te zien in Delft, tot dan! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


1 opmerking: