Pagina's

zaterdag 24 december 2022

Xmas

 Hallo bloglezers.

Vandaag laat ik jullie een kerstkaart zien, die gemaakt is met o.a. de nieuwe mask van de november collectie van Dutch Doobadoo.


Dit is de kaart die ik gemaakt heb:


In dit blogbericht laat ik zien hoe ik deze kaart gemaakt heb.


De blauwe achtergrond heb ik gemaakt met de Amsterdam acrylic ink en heel veel water.
Ik ben gestart met het nat maken van het aquarelpapier en heb hier met een dik penseel de acrylinkt op aangebracht. Dit heb ik in meerdere lagen gedaan. Tussendoor heb ik het papier gedroogd met een heattool. Zo ontstaan mooie randjes langs de inkt.

Toen de inkt droog was heb ik de mask met de tekst 'merry xmas'  erbij gepakt.
Met een blending tool en goudkleurige stempelinkt heb ik door de openingen van de mask de inkt aangebracht. Hierna heb ik de mask weggehaald en over de nog natte stempelinkt goud embossingpoeder gestrooid. Dit poeder heb ik verhit waardoor het gaat smelten.


Op deze foto is te zien hoe mooi de Izink embossingpoeder glanst.

Deze achtergrond heb ik iets scheef op de kaart geplakt. Met een stempel heb ik een kader gestempeld en dit kader uitgesneden. De sneeuwster en de kerstboom zijn stansen. Op deze kaart heb ik ook iets van gouddraad geplakt. Ik heb geen idee wat dit precies is, maar ik vond het op de kerstafdeling van het tuincentrum en zag er mogelijkheden in. e witte spetters op de kaart zijn gemaakt met witte acryl inkt.

Er zullen nog meer kerstkaarten gemaakt gaan worden, dit is er al 1 van.

Bedankt weer voor je bezoek hier.

Groeten Hanny

1 opmerking: