Pagina's

vrijdag 30 december 2022



De nieuwjaarscollectie van Dutch Doobadoo is toch wel zo tof! Je kunt nu zelfs je champagne alvast koud zetten in een chique koelemmer met bijgeleverde ijsblokjes en luxe linnen doek, hahaha. Nou, Oud en Nieuw kan niet beter beginnen, toch?


Deze roze champagne wordt geserveerd in een strak donker roze koelemmer in een badje van lichtblauw gekristalliseerd ijswater. De emmer heeft een handig handvat om hem naar alle feestjes van 1 janauri 2023 mee te nemen. Deze is afgezet met bijpassend roze glitter. Kijk uit hoor, want de fles staat al op springen om het Nieuwe Jaar in te luiden. Gelukkig nog net op tijd het roze glitter folie kunnen verwijderen, voordat de kurk plofte!

470.784.183



Zo te zien aan het zegel met de ster, moet het wel een uitstekende champagne zijn van een zeer goed jaar, die ook ook nog glinstert.

470.784.138

De bijgeleverde linnen doek bevat een mooi afgewisseld zelf ontweorpen lijntjespatroon. Maar wat zie ik? Hij is niet schoon! Er zitten al of nog steeds roze vlekken op.... Wie heeft er al een fles opgedronken???


|Maar goed, laten we de prachtige fles maar direkt uitnemen, dan kunnen we de glazen vullen en het jaar 2023 inluiden. Het was dit keer wel een "Moetje", tja alles was uitverkocht hè? Je moet toch wat, hihihi. Bij deze, een heel gezond en gelukkig 2023 voor jullie allemaal... PROOST!

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Veel liefs,

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten