Pagina's

donderdag 8 december 2022

Chocolate

  


Hoi allemaal,

Och wat blijft de build up giraffe van Dutch Doobadoo toch leuk. 


En het is ook zo leuk om er je eigen draai aan te geven! Ik heb dit keer alleen het snuitje veranderd.
Zoals jullie zien heb ik het bekkie en de neusgaten aan de snuit getekend. De mond heb ik eruit gesneden en er een stukje wit cardstock achter geplakt en hier de tanden en tong op getekend. Het zwart en rood heb ik ingekleurd met een stift.


470.713.864

De kerstman die de giraffe opheeft heb ik van het stencil van de build up kerstman. Superhandig die kerstman! Hij is niet alleen leuk te maken, maar elk build up diertje heeft gelijk met kerst een kerstmuts op.470.713.830

Tussen de poten van de giraffe heb ik de chocolade beker van Elisabeth Craft Design (warm winter mug 1996) gezet. Omdat deze wat groter is, is deze beker heel leuk te combineren met de build ups van Dutch Doobadoo. Omdat ik het achter de giraffe nog wat kaal vond, heb ik de card art "kerstbomen" gebruikt, zodat ik niet alleen een lange nek zag en de kaart daar wat versteviging kreeg.470.784.016

Deze heb ik eerst uit zwart overgetrokken en de grote kerstboom heb ik uit een wat donkerder groen gemaakt dan de kleine kerstboom. De tekstballon heb ik van de mask art "slimline spatter" getekend en daarna, met de tekst erin uitgeknipt. 


470.784.138

De hele kaart heb ik toen op zwart cardstock geplakt en er een zwart randje langs geknipt, zodat de achterkant netjes is afgewerkt.
Met een zwarte fineliner en witte pigmentliner heb ik hier en daar wat lijnen getekend om datgene extra te accentueren.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en wens jullie nog een fijne dag verder.

groetjes,

1 opmerking: