Pagina's

zaterdag 13 augustus 2022

knuffel nodig?

  


Hallo allemaal,

Deze leuke beterschapskaart heb ik gemaakt met de leuke card art "pleister" van Dutch Doobadoo.


Deze heb ik overgetekend uit zwart cardstock en de binnenkant van de pleister uit cardstock de kleur peach van Vaessen creative. De gaatjes heb ik gemaakt met de Crop A Dile big bite. Je kan daar natuurlijk ook een andere gaatjesmaker voor gebruiken, of deze gewoon zwart kleuren. De pleister heb ik ook gebruikt als mask stencil.


470.784.135

 Ik heb de gaatjes van de pleister op de achtergrond van het kaartje geblend. Natuurlijk heb ik onze grote vriend Bear Ted van CraftLab hierbij gebruikt.  Deze kan je zo leuk in alle houdingen en vormen opbouwen. Ik heb Ted nu over de pleister laten klimmen en er een leuke tekst ballon bij geplakt. De splash het ik met rode inkt op wit cardstock geblend en uitgeknipt en onder de pleister uit laten komen.


470.784.138

De kaart heb ik verder opgeleukt met een pleister van de paper art kraft pleisters van Dutch Doobadoo.


470.784.135

De dokterstas die Ted in zijn poot vast heeft is van Marianne Design, net als de stethoscoop en de strip met pillen LR0363/LR0362. De leuke tekststempel is Hobbizz (1002/0002) en de andere van Creative CraftLab. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een fijne dag toe.

groetjes,

1 opmerking: