Pagina's

dinsdag 30 augustus 2022

Gefeliciteerd



Er is weer een nieuwe Crafty Kit uit bij Dutch Doobadoo. Dit is een kit waarbij o.a. designpapier en een stencil in 1 pakket zit. Deze keer een heel leuk thema met Blauwe Bessentaart.

473.005.028
 Gnoompjes in groen met blauw en allerlei blauwe besjes in taart, cupcakes, trosjes, taartpuntjes en takjes met blauwe bessen. De gnoompjes zijn uitdrukbaar, dus geen geknip! Handig toch?


In deze kit zit een stencil in de vorm van een banner en heb ik uit groen cardstock geknipt met daarop de verschillende patroontjes uit het designpapier gemat. Ik heb er zelf nog een blauwe cardstock rand als mat erachter geplakt met de lijmpen van Dutch Doobadoo. Deze lijm droogt transparant op.


870.001.001

Zien jullie hoe schattig de gnoompjes zijn? 


Met een witte fineliner heb ik wat accentjes aangebracht.


De kaart heeft een bestemming voor een verjaardag dus in het midden twee cirkels op elkaar geplakt met een leuke vrolijke verjaardag stempel, afgewerkt met een bijpassend strikje.


Je kunt deze kit ook eventueel gebruiken om kerstkaarten te maken,  of om iemand beterschap te wensen. Een hartstikke leuke veelzijdige crafty kit, ja toch?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,

1 opmerking: