Pagina's

woensdag 24 augustus 2022

Jinlge Bells

 Dag allemaal,


Als nieuw DT-lid bij het Dutch Doobadoo team is onderstaande creatie de primeur geworden! En is mijn eerste blogpost hier een feit. We duiken direkt de kerst in en ik ben begonnen met de nieuwe collectie, waarmee alle leden afgelopen vrijdag 29 juli hun kaartjes online op Instagram mochten plaatsen. Zodoende konden we gaan Instahoppen i.p.v. bloghoppen. 


De ondergrond is gemaakt met de nieuwe Shape Art Card Antoinet, waarbij ik aan de korte rechte kant nog eens de mooie accolade zijkant eraan getekend heb en uitgeknipt. Zo is de kaart wat groter, zodat de vrolijke Build up Caroling gnomes erbij konden staan.

470.784.144                                        470.784.143

De bontrandjes van de gnomes en de snor zijn voorzien van glitter foamballclay. Met een zwarte en een witte fineliner heb ik de gnomes accenten gegeven om ze meer tot leven te laten komen.


Nu leek het mij dan ook grappig om er één te laten zingen, waarbij de andere een gedachte daarover heeft. Daarvoor zijn de leuke tekstballonnetjes super geschikt. Deze zijn uit de vorige collectie, maar multi-multi-functioneel. Tevens zit er een maskstencil bij met gave spetters. 

470.784.138

Voor grotere weergave van de foto en tekst, even erop klikken.

 


De tekstballonnetjes geven ook weer net dat beetje extra om de gnomes letterlijk en figuurlijk meer te laten spreken!          


Het stencil Card Art XMAS heb ik uit rood cardstock gehaald met daarop verschillende kerstpatroontjes met nog wat kerstafbeeldinkjes, die ik nog had. Op de tekst heb ik hier en daar met een sneeuwpen wat sneeuw aangebracht.

470.784.145

Zo is het een leuk en grappig tafereel geworden, die je gelijk al in de kerstsfeer brengt, vinden jullie ook niet? Bedankt voor je bezoek aan ons blog en graag tot snel.

Veel liefs,

 

1 opmerking: