Pagina's

zaterdag 27 februari 2021

Release Bloghop

 


Een grote hype is het maken van Slimline kaarten. Daar doen we bij Dutch Doobadoo graag aan mee. Dus in onze nieuwe collectie vindt je leuke Slimline modellen. Daarnaast komen we met een boerderij thema.


Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Mirande

Plony

Tineke

Monique

Corry

Ineke


 • Ga 27 februari t/m 2 maart langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Je start met hoppen bij het blog van:


Heel veel plezier bij het hoppen!

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig leuke bloghop was dit en wat zijn er een leuke mallen uitgekomen deze maand. Het DT heeft er weer prachtige creaties mee gemaakt en ik heb weer veel inspiratie ogedaan. Dank jullie wel! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was een leuk reisje langs alle superleuke kaarten. De mallen zijn eindeloos te gebruiken en iedereen heeft erg haar best gedaan om dat te laten zien. Ik ben enthousiast!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb weer genoten van deze bloghop. Wat een leuke creaties heeft het DT gemaakt. En wat een mooie mallen zijn er deze maand weer uitgekomen. Dames bedankt voor de inspiratie.
  Groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was weer heel leuk om langs alle dames te hoppen. Ook hele mooie dingen gezien.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sneaks zijn allemaal erg leuk en deze bloghop ook! Het design team heeft weer zijn best gedaan stuk voor stuk hele leuke creaties dames. Bedankt voor de inspratie die jullie mij gegeven hebben.....groetjes Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke bloghop was dit. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit deed. Hele mooie kaarten en creaties. Geeft je weer genoeg inspiratie. Dank je wel design team!

  BeantwoordenVerwijderen