Pagina's

vrijdag 5 februari 2021

40 Jaar een Paar

 Wanneer ik iets extra wil maken i.p.v. een gewone kaart dan ga ik heel graag richting een mini-album. Ideaal daarvoor is natuurlijk mal 470.713.799 waarmee je al een mooie basis kunt maken. 


Voor een paar wat 40 jaar getrouwd was maakte ik de volgende creatie.


Ik maakte eerst de basis van cardstock en daarop mijn designpapier. Geen merk in het bijzonder, restjes bij elkaar zoeken is tenslotte ook prima. Er ligt altijd genoeg. 


Natuurlijk hoort bij een huwelijk of huwelijksdag romantiek. Met het papier, plaatje, kant en de duifjes van strass-steentjes was dat al goed op weg. 


Mijn kantje plakte ik onder het plaatje vast met het sterke rode sticky tape en als je dan het geheel met 3D kit of foam pads op je kaart doet dan komt het er niet meer af hoor.


In de oktober collectie zitten deze leuke flesjes en de kleinste ervan gebruikte ik als een mini wijnflesje met de initialen erop van het bruidspaar. 470.713.829 is het nummer van de flesjes.


Nog wat extra romantiek op de laatste pagina's  en op de achterkant maakte ik met een alfabet stencil de cijfers 1980 en 2020.



Met een mooi kanten lint eromheen zag  het er heel feestelijk uit en het bruidspaar was er heel erg mee in hun nopjes. 


1 opmerking: