Pagina's

woensdag 11 december 2019

Sketch Challenge #58

Hallo allemaal,

We hebben weer een superleuke Sketch Challenge voor jullie. Deze keer gebruiken we, en hoe kan het ook anders in deze periode, de Card Art Wintermuts. Het is het Card Art model 470.713.748 deze keer. Ik ben aan de slag gegaan met deze leuke sketch en dit is mijn uitwerking ervan geworden.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier Bright Christmas van Noor! Design.

Dutch Card Art Wintermuts
470.713.748
470.713.748 Card Art Wintermuts

De muts heb ik opgepimpt met diverse mallen van Noor! Design en een Bella Lulu Stansvel. Je kunt meedoen met onze challenge tot eind december 2019 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook. Heb je geen Facebook, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar  joyce@noortje-design.nl.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). De winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  We hopen dat jullie allemaal meedoen met de Dutch Doobadoo Sketch Challenge. Heel veel Succes! Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

1 opmerking: