Pagina's

zondag 15 december 2019

Merry Christmas

Vandaag een kaartje met 1 van mijn favoriete kerstmallen van Dutch Doobadoo 470.713.721. Of de kerstbal nu rond is, in een puntje of als pegel, ik vind het heerlijk om dit soort kaartjes te maken.


Het is zo eenvoudig mallen omtrekken op basispapier, daarna nogmaals op designpapier. Uitknippen en op de basis plakken en dan kun je zelf bepalen of je ze als 1 kaart wilt gebruiken of als een soort losse tags.


 Ik heb ervoor gekozen ze schuin op elkaar te plakken en ze daarna aan te gaan kleden met een mooi plaatje en diverse andere materialen.


Een mooie kanten bloem, een tekstje in dit geval heb ik gekozen voor een houten tekst die ik eerst een ander kleurtje heb gegeven met een beetje gesso.


Ook aan de andere kant een kanten bloem en nog wat kant en klare bloemen, een parel met strass rand en een paar leuke kleine parelsterretjes. Bovenaan aan beide zijden een leuke strik en klaar is weer een kaartje.

Misschien heb ik jullie nog weer wat geinspireerd voor je laatste kerstkaartjes of voor de kerstkaarten van 2020. Veel knutselplezier in ieder geval.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten