Pagina's

vrijdag 6 december 2019

Merry Christmas


Hallo allemaal,

Ik heb dit keer een kerstkaart gemaakt. Ik vind het zelf niet echt een Mirande kaart maar goed soms moet je ook eens wat anders proberen.


Ik heb deze kaart gemaakt met de Dutch Doobadoo  Shape Art 2x Christmas Bauble 470.713.7321.


De kerstballen heb ik eerst op wit cardstock overgetrokken en daarna heb ik ze beplakt met designpapier. Dit keer heb ik een plaatje gebruikt. Achter het plaatje heb ik een sneeuwster verwerkt, 
die heb ik uit wit papier gestanst. 


De tekst "Merry Christams" heb ik gemaakt met een stans.  Ik heb de tekst nog bewerkt met een glitterstift maar dat is  op de foto's niet zo heel goed te zien. Ik heb nog een kerstbloem gemaakt met daaronder nog wat kersttakjes.


Als laatste heb ik bovenaan de kaart nog wat strikjes gemaakt  en een lusje waaraan je de kaart kunt ophangen. 


Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. De volgende kaart zal waarschijnlijk weer met een poppetje  of dierjte zijn want dat is toch echt meer mijn ding. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande 

2 opmerkingen:

  1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen