Pagina's

donderdag 24 oktober 2019

Release Bloghop

De nieuwe Dutch Doobadoo collectie is weer om van te smullen. Wees gewaarschuwd voor je verder kijkt :)

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst



 Stuk voor stuk laat het DT team een nieuw artikel uit de collectie zien, en laat jullie heel veel leuke mogelijkheden hiermee zien. 

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Corry

Tineke

Monique

Mirande

Plony


Ineke

Hanny

Joyce

Wat moet je doen om kans te maken op een super gaaf Dutch Doobadoo pakket?


  • Ga tussen 24 oktober t/m 26 oktober 2019 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Je start met hoppen bij het blog van:


Heel veel plezier bij het hoppen!

28 opmerkingen:

  1. Superleuke en gevarieerde nieuwe collectie weer. Net zo gevarieerd als de prachtige inspirerende voorbeelden die we tijdens de DDBD-release bloghop konden ontdekken. Dikke pluim en dankjewel voor alle inspiratie aan de dames van het team.
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige bloghop was dit weer met de nieuwe mallen van komende maand. Mijn favorieten zijn toch wel de gymp en de muts! Maar alle creaties met de nieuwe mallen waren super mooi, chapeau voor het DT! Heb weer veel inspiratie opgedaan. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dames wat een heerlijke hop met super mooie gave mallen en creaties waar je je je vingers bijna van op eet. Allemaal plaatjes stuk voor stuk.
    Dames bedankt het was echt zo mooi. Kijk nu al weer uit naar de volgende hop en ja mijn verlanglijstje groeit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie veelzijdige serie! Hier kun je voor een heel jaar kaarten mee maken. Fantastisch!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het was een heel erg leuke bloghop ... Heel veel prachtige creatie mogen bewonderen van de nieuwste mallen ... wat zijn ze allemaal mooi !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een super leuke bloghop ,stuk voor stuk super mooie kaarten!
    Wat zijn de mallen weer gaaf ,zou je allemaal gaan kopen.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bovenstaande woorden zijn niet overdreven, Bloghop was inderdaad om van te smullen en helemaal met de donkere winterdagen door ons, ideaal knutsel weer!

    Hobbygroet Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige mallen zijn er weer. Bedankt voor alle mooie voorbeelden die laten zien dat je er alle kanten mee op kunt. Genoeg ideeën opgedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeioeioei,wat een prachtige mallen en wat een mooie creaties. Voldoende ideeën en een goed gevulde verlanglijst. Zeker om van te smullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke mallen! Nog niet zo lang bezig met kaarten maken, maar nu al een verslavende hobby.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke hop hebben de dames er van gemaakt, veel mooie ideeën opgedaan, bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat zijn er weer prachtige voorbeelden gemaakt door het team, zo heerlijk verschillend en zoveel leuke ideeen in deze bloghop....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Petje af voor het design-team, zowel het team die de stencils bedacht als het team dat nu hier heeft laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dat was smullen met de ogen. Ik ben blij dat ik de waarschuwing over verder kijken in de wind heb geslagen hihi.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. via deze weg wens ik alle mensen bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt, te beginnen bij de ontwerpers tot aan de uitwerkers van deze prachtige nieuwe collectie
    Groetjes
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een geweldig designteam hebben jullie...zoveel PRACHTIGE nieuwe stencils zijn er weer uit...en daar ben ik in deze bloghop schitterende creaties tegengekomen...Het was me echt een genoegen ...dank je wel dames...

    lieve groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een supergave collectie, die mogen stuk voor stuk niet ontbreken in mijn collectie.
    Mijn handen jeuken om er mee aan de slag te gaan. En DT dames... bedankt voor de inspiratie, het zijn allemaal mooie voorbeelden

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat zijn er mooie modellen uitgekomen en wat heeft het team er mooie creaties mee gemaakt! Het begon mooi bij Corry en ook de laatste was een beauty! Dank je wel voor zoveel moois en inspiratie!!
    Groetjes van Afke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het was weer genieten. Wat een mooie creaties zijn er weer gemaakt. En wat leuk om te zien hoe verschillend kaarten worden terwijl de basis dezelfde mal is. Bedankt DT meiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wow wat was er weer veel te zien...en ieder zn eigen stijl, zo mooi allemaal. Dat was leuk bloghoppen en het is deze keer een super gave lijn.
    Toevallig gisteren al mijn mallen eens in een map gedaan, vondt ze moeilijk uit hun originele verpakking te halen, maar ik had ook losse mallen. Nu is alles bij elkaar en krijg ik super zin om het nog meer uit te breiden en eraan er te beginnen...nu nog wat tijd hiihihi
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat heeft het team weer schitterende voorbeelden gemaakt! Zo verschillend ook allemaal, maar stuk voor stuk beauties! Heerlijk zo'n bloghop, zit gelijk weer vol inspiratie! Dank jullie wel allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Iedereen heeft zijn best weer gedaan, maar de mallen zijn ook deze keer weer super mooi. Ik gebruik ze regelmatig en ze vervelen nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben even door het land gehopt. Veel mooie kaarten gezien, gemaakt met als basis een Dutch doobadoo mal.
    Hele mooie ideetjes opgedaan. Supergaaf.
    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat heeft het team weer prachtige voorbeelden gemaakt, allemaal maken ze op hun eigen manier prachtige voorbeelden, die een hoop inspiratie geven
    Petje af hoor!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Geweldig … wat was het weer een feest om langs al de dames te hoppen.
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi hoi ,
    Mmmm ja ik was gewaarschuwd voor ik ging hoppen op alle DT bloggen maar te laat .
    Helemaal verslingerd aan de nieuwe DDBD collectie maar dat kan ook niet anders als je weer zoveel inspiratie krijgt te zien door het Team.
    Bedankt allemaal voor jullie geweldige bloghop creaties het was weer een genot om te hoppen hihi.
    Fijn weekend allemaal
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella https://cinderellasdreamcardsblog.blogspot.com/
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een prachtige lijn hebben jullie weer uitgebracht.
    Ben net nieuw in de wereld van ddbd, en ze staan echt op mijn verlanglijstje!
    Bedankt voor al die mooie inspirerende ontwerpen!

    Goed weekend!

    Creatieve groet,Gerine

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat zijn er een mooie creaties gemaakt met de nieuwe DDBD collectie. Ik heb echt weer genoten van al het moois en ben zeker weer door jullie geïnspireerd lieve DDBD Girls 💞
    Wat een super gave nieuwe collectie en ook zo groot. Veel meer modellen dan anders. Je hoort mij niet klagen hoor, hihi. Er zitten er een aantal bij die toch in mijn mandje terecht gaan komen ben ik bang.🙊🙈

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een ontzettend leuke collectie weer. Door de blogs krijg ik allerlei leuke ideeën. Mijn lijstje voor 5-12 en onder de boom heeft weer wat toevoegingen. Dank jullie wel allemaal voor deze inspiratie en ik krijg hierdoor steeds meer zin om (mijn te lang blijven liggen door omstandigheden) hobby weer op en door te pakken. Ga nu op deze herfstige zondag gauw aan de slag met de volgende kerstkaart. Lieve groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen