Pagina's

maandag 28 oktober 2019

Halloween

Lieve lezers,

Sinds ik art journaling heb ontdekt, merk ik dat ik het heerlijk ontspannen vind om erin te werken. Of het nou A4, A5 of mini formaat is, overal is iets leuks mee te maken.


Ik ben voor deze A4 bladzijde aan de slag gegaan in Halloween stijl en ben hiervoor begonnen met de Dutch Shape Art Chard nummer 470.713.162. Voor het onderste papier koos ik paars/goud papier, de tweede laag is goudkleur en de bovenste laag wit aquarelpapier. Op het aquarelpapier ben ik gaan blenden met diverse kleuren dye inkt (oranje, geel en zwart):

470.713.162 Shape Art Chord A5

Het supergave Mask art spinnenweb stencil (470.715.011) maakt de ondergrond helemaal af.


Ik ben de kaart gaan versieren met Halloween spulletjes die ik nog had en met Dutch Paper Art A5 black spider. Het kaasdoek is gewoon leuk om toe te voegen voor een spinnenweb effect.


Op dat moment was mijn kaart af en zo zou je 'm natuurlijk al aan iemand kunnen geven of opsturen, maar ik wilde 'm graag verwerken in mijn art journal.


Ik heb de ondergrond van mijn journal bladzijde met het geweldige spookjesstencil (470.715.044) en met zwarte distress inkt bewerkt. 

470.715.011 Mask Art A5 Spiderweb

De vleermuis heb ik getekend en geknipt. Nog even een gaatje in de kaart met een zwart lintje en ik kon gaan plakken.


Uiteindelijk is dit mijn pagina geworden, de vleermuis vliegt ervandoor met mijn kaart en de spookjes kijken verschrikt toe!


Ik hoop dat de uitleg duidelijk was en wie weet ga je zelf ook aan de slag in je journal. Gewoon voor de ontspanning en lol. Het is een echte aanrader, ik gun ook jou deze pret.

470.715.044 Mask Art A5 Ghosts

Hele fijne dag toegewenst!

Groetjes, Reanna

6 opmerkingen:

  1. een prachtige Halloween kaart ,kan me voorstellen dat je hem zelf wil bewaren. Hele mooie achtergrond.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, Marjan! Ik kreeg na het maken van de kaart dit idee en dacht, waarom niet 🙂

      Verwijderen
  2. Heel mooi deze Halloween kaart! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen