Pagina's

woensdag 30 oktober 2019

Halloween

Hoi hoi,

Ik heb dit keer een Halloween kaartje voor jullie gemaakt. Ik heb voor deze kaart de Dutch Doobadoo Shape Art Flag A5 470 713 139 gebruikt.Ik heb de basiskaart vier keer overgetrokken, 2x op zwart cardstock en 1x op paars cardstock  en 1 x op wit stempelpapier.Deze heb ik op elkaar geplakt alleen het witte stempelpapier heb ik eerst bewerkt met de Dutch Doobadoo mask van het spinnenweb. Dutch Mask Art A5 Spiderweb 470 715 011.


Hiervoor heb ik oranje distress oxide inkt gebruikt. Hierna ben ik aan de slag gegaan met verschillende stansen. Als eerste heb ik het spinnenweb uit zwart glitter papier gestanst. De spin heb ik van zwart papier gemaakt, zodat ik er later nog wat lijntjes met een witte pen op kon zetten.Vervolgens was de vogelverschrikker aan de beurt.


Onderaan de kaart lopen nog 2 muisjes, die heb ik ook uit glitter papier gestanst.En als laatste heb ik nog 2 vleermuizen gemaakt met een stans.Ik ben wel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Halloween is niet echt mijn thema maar ondanks dat
ben ik wel tevreden over deze kaart. Ik wens jullie een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten