Pagina's

vrijdag 21 maart 2014

Vogelkooitje

Gisteren hebben we een ontzettend gezellige Dutch Doobadoo Design Team dag gehad. We waren dit keer te gast bij CraftEmotions in Ochten, de groothandel die ook onze Dutch Doobadoo artikelen verkoopt. Naast kletsen en lol maken is er natuurlijk ook gewerkt.


Raffaela had voor ons deze leuke workshop voorbereid: werken met de nieuwe Card Art mal van Dutch Doobadoo. Wat wij vooral leuk vonden was het leren werken met natuurlijke materialen... of in de volksmond "de prut van Raff". Het was eenvoudiger dan het leek: lijmpistool erbij en plakken maar!


Wij hebben de bodem van het vogelkooitje wat verbreed en zo kon er een klein kaarsje in het vogelkooitje. Met houten vlindertjes heb ik mijn kooitje verder afgewerkt.


En zo ziet de nieuwe Card Art vogelkooimal eruit. Het is dus ook weer een mal die je op je papier legt, overtekent en uitknipt. Het vogeltje kun je ook weer apart overtekenen en uitknippen.


Deze mal is vanaf begin April verkrijgbaar in de winkels maar je kunt hem nu al als pre-order bestellen bij  diverse hobbywinkels. Ik hoor graag hoe jullie hem vinden!

 

2 opmerkingen:

  1. Wel gevaarlijk een kaarsje met papier? Zou maar kiezen voor zo Ben kaarsje met lampje erin. Wat is hij trouwens leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen