Pagina's

zaterdag 1 maart 2014

MDF Drieluikje

Ik zei het al op Facebook, Corientje heeft me aangestoken met het scrapvirus. Ze heeft in de anderhalf jaar tijd dat Noor bij ons is al heel wat fotoshoots van onze kleine prinses gemaakt. Ik moest altijd horen dat ze deze zeer "scrappable" waren, dus ik heb me er uiteindelijk toch maar aan gewaagd:


Ik heb gekozen om het MDF Drieluik te pimpen wat ik heb mogen ontwikkelen voor Dutch Doobadoo en wat vanaf 1 Februari in de winkels ligt. Ik heb dit drieluikje bewust niet te groot gemaakt zodat de stap voor de kaartenmaakster naar het scrappen niet al te groot is.


Het papier wat ik voor dit drieluikje gebruikt heb is van Graphic 45 en komt uit de serie Secret Garden. Lekker popperig, maar dat vond ik wel passen bij Noor!


Omdat het papier al druk is heb ik maar niet al teveel stansjes gebruikt, alleen wat basic Nestabilities. De kraft labels die je op het drieluikje ziet komen uit een stansvel wat ik ook voor Dutch Doobadoo heb mogen maken en die vanaf begin Maart in de winkels zullen liggen. 

 

De vellen hebben formaat A4 en er komt zowel een Engelse als een Nederlandse uitvoering.


Ik heb de tekstlabels nog wat opgeleukt met wat paper flowers en wat vormpjes (pijl, hartje en kroontje) uit de serie Dutch Cardboard Art van Dutch Doobadoo. Dit zijn velletjes met leuke vormpjes uit simpelweg gezegd "dozenkarton". Als je het bovenste laagje eraf peutert krijg je echt het golfeffect in je motiefje.

 
 

En tot slot natuurlijk nog het 3e luikje als close up. Ik heb het drieluikje aan elkaar geknoopt met jute koord. En om de tekstlabels nog wat extra's te geven heb ik er nog hier en daar een poststamp op gestempeld uit mijn Noor! Design serie Sending Messages.


Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met mijn project. Fijne dag allemaal!

2 opmerkingen:

  1. ontzettend mooi gemaakt en wat een schattig meiske is Noor.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw die kraftlabels zijn ook supergaaf zeg!!! En je creatie is top.

    BeantwoordenVerwijderen