Pagina's

zaterdag 4 december 2021

Sinterklaas

 
Hallo allemaal,

Hebben jullie ook al zo'n zin in pakjesavond? Met de Crafty Kit Sint en Piet maakte ik deze kaart. 


Deze kaart kun je gebruiken om aan een pakje te hangen en dan erop te schrijven voor wie het cadeautje is. Dan wordt pakjesavond toch alleen maar nog leuker!!

Dutch Doobadoo Crafty Kit Sint en Piet
 473 005 021

Ik gebruikte voor de basiskaart deze nieuwe Dutch Doobadoo mal, die aankomende week uit gaat komen en vanaf vrijdag verkrijgbaar is in de winkels. Het is niet zo'n grote mal dus perfect voor het maken van labelkaartjes aan een pakje. Dutch Card Art Slimline Scallop
470 784 062

Ik heb de basiskaart overgetrokken op wit cardstock. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met 2 verschillende designpapiertjes uit de Crafty kit.  De sinterklaas komt uit het uitdrukvel wat bij dit papiersetje hoor.  Met een stempeltje van Marianne Design, is al een wat oudere stempelset, maakte ik het labeltje waarop je een naam kunt schrijven. 


De plaatjes onderaan, heb ik uitgeknipt maar horen ook bij dezelfde papierset. De zwarte huisjes heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design.  Ik wens jullie alvast een fijne pakjesavond en wie weet heb ik je op een ideetje kunnen brengen om je surprise nog iets meer aan te kleden. 

Groetjes,

 

1 opmerking:

 1. Hoe je kunt voorkomen dat je man gaat scheiden of scheiden en ervoor zorgt dat hij meer van je gaat houden dan ooit tevoren, ik en mijn man waren lange tijd gescheiden, hij verliet me voor een andere vrouw, maar ik hou van hem met heel mijn hart, ik had ongeveer Dr. Sacre hoe hij de relatie kan herstellen en geliefden bij elkaar kan brengen, ik neem contact met hem op en leg hem alles uit wat er gebeurt, hij vertelde me dat mijn man na zijn gebeden terug zal komen. Ik heb het materiaal dat nodig is voor de gebeden, binnen 24 uur mijn man was terug naar mij, we zijn gelukkig samen heeft één grote gelukkige familie mijn 2 kinderen zijn blij dat hun vader terug is, informatie over hoe je contact kunt opnemen met Dr Sacre staat hieronder
  Neem contact op met Dr Sacre
  WhatsApp-nummer: +2349076034359
  E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com

  mevrouw Marian

  BeantwoordenVerwijderen