Pagina's

zaterdag 25 december 2021

ChristmasHet blijft toch zo leuk om Dutch Doobadoo mallen met elkaar te combineren. Ook voor deze kerstkaart heb ik 2 mallen gebruikt. Deze 2 mallen komen uit de nieuwe collectie van november.

Voor de basis heb ik de Card Art Arabia gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit designpapier. De naam weet ik zo niet meer, maar deze zat in de goodiebag van een een online hobbyfestival van Noor & Zo. 

Card Art Arabia
470.784.058

470.784.058 Card Art ArabiaEn hoe tof is de nieuwe Card Art Christmas!! Ik vind hem echt geweldig! En het leuke is dat deze mal precies op het middelste gedeelte van de Card Art Arabia past. Het is best een werkje om de Card Art Christmas uit te snijden en knippen. Maar het is meer dan de moeite waard!! De letters heb ik overgenomen uit glitterkarton en met 3D foam kit opgeplakt.

Card Art Christmas
470.784.056

470.784.056 Card Art Christmas


 Bij Dutch Doobadoo hebben we ook hele toffe parelpennen. Ik gebruik ze heel graag. Met de parelpen kun je een parel net zo groot of klein maken als je wilt. Naast de witte en zwarte hebben we ook de paarse parelpen. In het midden van de poinsettia van Elizabeth Craft Design heb ik een pareltje gezet en ook links- en rechtsonder heb ik een paar pareltjes gezet. Tussen de bladeren heb ik nog een lantaarntje geplakt. Deze is ook van Elizabeth Craft Design. Ik heb die uit zilver glitterkarton gestanst.

Dutch Doobadoo Pearl Pen Paars
870.003.092

870.003.092 Dutch Doobadoo Pearl Pen paars
Op de rechterkant heb ik de kerstballen van Elizabeth Craft Design geplakt. De sneeuwvlokken op de kerstballen zijn gestanst uit glitterkarton.


  Dan nog een keer de hele kaart. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart! Groetjes en fijne Kerstdagen, Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty
    ប្រដាល់តាមអនឡាញ

    BeantwoordenVerwijderen