Pagina's

donderdag 2 december 2021

Sinterklaas

   

Hallo allemaal, 

Die crafty kit Sinterklaas van Dutch Doobadoo is toch weer TE leuk toch? (473.005.021). 


Op mijn kaart is Sinterklaas net aangekomen en de kinderen zijn dolblij! Ik heb hier gebruik gemaakt van één van de de card art winterhuisjes (470.784.046).

 
Ik gebruikte het kleinste winterhuisje. Het gehele huisje heb ik rondom overgetrokken op wit cardstock. Het middelste deel van het huisje heb ik ook op wit cardstock getekend en deze met een blendingtool beïnkt met de kleuren Angel Pink (MD404) en Lady Bug (MD300) van Memento. 


Het dak van het huisje heb ik met het leuke designpapier beplakt en de steentjes die je op het huisje ziet heb ik uit een vel designpapier geknipt. De schoorsteen heb ik eraf geknipt en heb ik recht geplakt. Verder heb ik die leuke uitdrukplaatjes gebruikt die bij het crafty kit zitten. Ook heb ik een paar afbeeldingen en tekst gebruikt van het Sinterklaas knipvel van Bella Lulu. De totale kaart heb ik geplakt op zwart cardstock, zodat ik een randje langs de gehele kaart kon knippen, om alles netjes af te werken. Met een zwarte pigmentpen en een witte Signo pen heb ik wat lijnen getekend om het één en ander te accentueren. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer heb kunnen inspireren!

Groetjes,

1 opmerking: