Pagina's

dinsdag 7 december 2021

De Allerliefstee Kerstwensen


Vandaag laat ik jullie weer een kaart zien, gemaakt met een leuke Crafty Kit van Dutch Doobadoo.


Ik heb deze kaart gemaakt met de Crafty Kit 473.005.017 Kit A5 Rudolph


Je hebt mett deze leuke kit snel een eenvoudige en leuke kaart. Ik heb in het midden van de kaart een mooie snijmal van CraftEmotions gebruikt. Het is snijmal 115633/0449.
De leuke tekst is van Studio Light. Het designpapier en de plaatjes komen uit de kit. Het leuke is dat er bij de kit ook een mooie mal zit. En weer heb je een leuk model.


En weer heb je een eenvoudige kaart. Tot de volgende keer maar weer.1 opmerking:

 1. Hoe je kunt voorkomen dat je man gaat scheiden of scheiden en ervoor zorgt dat hij meer van je gaat houden dan ooit tevoren, ik en mijn man waren lange tijd gescheiden, hij verliet me voor een andere vrouw, maar ik hou van hem met heel mijn hart, ik had ongeveer Dr. Sacre hoe hij de relatie kan herstellen en geliefden bij elkaar kan brengen, ik neem contact met hem op en leg hem alles uit wat er gebeurt, hij vertelde me dat mijn man na zijn gebeden terug zal komen. Ik heb het materiaal dat nodig is voor de gebeden, binnen 24 uur mijn man was terug naar mij, we zijn gelukkig samen heeft één grote gelukkige familie mijn 2 kinderen zijn blij dat hun vader terug is, informatie over hoe je contact kunt opnemen met Dr Sacre staat hieronder
  Neem contact op met Dr Sacre
  WhatsApp-nummer: +2349076034359
  E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com

  mevrouw Marian

  BeantwoordenVerwijderen