Pagina's

donderdag 9 december 2021

Beterschap

   Hallo allemaal,

Een collega werd geopereerd. Om haar sterkte en beterschap te wensen, hebben we haar een beterschapskaartje gestuurd. Dit kaartje heb ik met diverse artikelen van Dutch Doobadoo gemaakt. Want dat is juist het leuke van Dutch Doobadoo. Je kunt verschillende artikelen met elkaar combineren.

Voor de basis heb ik de Fold Art Slimline Scallop Pocket gebruikt. 

 Slimline Label Pocket
470.784.043

470.784.043 Slimline Label Pocket
De binnenmaten van de mal heb ik overgenomen uit het designpapier uit de Crafty Kit - Slimline Bee Happy. Wat een toffe kit is dit toch ❤. De Magnolia stempel heb ik ingekleurd met copics.

Crafty Kit - Bee Happy
473.005.019


 

Bij Dutch Doobadoo hebben we parelpennen in diverse kleuren. Voor deze kaart heb ik de zwarte parelpen gebruikt. Deze parelpennen zijn zo leuk om op je kaart te gebruiken. Ik ben echt fan van deze pennen. 

Dutch Doobadoo Pearl Pen Zwart
870.003.090

870.003.090 Dutch Doobadoo Pearl Pen zwart


Ken je de superleuke mask met de bijtjes? In plaats van een achtergrond ermee te maken, kun je natuurlijk ook gewoon 1 bijtje overnemen. Ik heb de mask op het designpapier gelegd en uitgekozen welk bijtje ik zal nemen. Rondom dit bijtje heb ik de mal afgeplakt met tape en het bijtje ingesmeerd met zwarte Dutch Doobadoo structuur pasta.  

Mask Art Bees
470.784.054

470.784.054 Dutch Doobadoo Mask Art Bees

Dutch Doobadoo Structuurpasta Zwart
870.000.090

870.000.090 Dutch Doobadoo Structuurpasta zwart 250 ml


In de pocket heb ik een label gemaakt. Voor dit label heb ik de Mask Art Slimline Honeycomb (de linkermask op het plaatje hieronder) gebruikt en deze ingesmeerd met de witte Dutch Doobadoo Structuurpasta. De kleur heb ik gemaakt met de goudkleurige Distress Crayon uit de Pearl Set Halloween 1. Linksonder heb ik ook nog een bijtje gemaakt met de mask Bees en zwarte structuurpasta. Langs de rand heb ik een doodle randje gemaakt met een bruine fijnlijner.

Mask Art Slimline Honeycomb
470.784.052

470.784.052 Mask Art Slimline Honeycomb

Dutch Doobadoo Structuurpasta Wit
870.000.000

870.000.000 Dutch Doobadoo Structuurpasta 250 ml


Bovenaan de kaart heb ik de Paper Art Vlinder geplakt. Deze vlinder komt uit een Paper art vel met diverse vlinders die klaar zijn voor gebruik. Je hoeft ze alleen maar uit te knippen en op je creatie te plakken. Dat is toch superhandig!

Dutch Paper Art Vlinders Zwart
472.950.010

472.950.010 Dutch Paper Art Vlinders zwart


Dan nog een keer de hele pocket kaart met label. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

6 opmerkingen:

 1. Hoe je kunt voorkomen dat je man gaat scheiden of scheiden en ervoor zorgt dat hij meer van je gaat houden dan ooit tevoren, ik en mijn man waren lange tijd gescheiden, hij verliet me voor een andere vrouw, maar ik hou van hem met heel mijn hart, ik had ongeveer Dr. Sacre hoe hij de relatie kan herstellen en geliefden bij elkaar kan brengen, ik neem contact met hem op en leg hem alles uit wat er gebeurt, hij vertelde me dat mijn man na zijn gebeden terug zal komen. Ik heb het materiaal dat nodig is voor de gebeden, binnen 24 uur mijn man was terug naar mij, we zijn gelukkig samen heeft één grote gelukkige familie mijn 2 kinderen zijn blij dat hun vader terug is, informatie over hoe je contact kunt opnemen met Dr Sacre staat hieronder
  Neem contact op met Dr Sacre
  WhatsApp-nummer: +2349076034359
  E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com

  mevrouw Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. have seen that every person tries his best to express his feelings but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have written your own words. feelings are expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Clothing
  Bussiness Dropshipping
  establish good relationship
  Gurgaon VIP Girl
  Gurugram Party Girl
  Gurgaon Dating Girl
  VIP Girl Gurgaon
  health tips for students
  Health tips family

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for sharing this post. After a long time, such a post has been seen, it is a very interesting subject, people like it. When someone shares this kind of article, the mind is happy The
  Gurugram Girls Hostel
  beautifull nightlife Gurugram
  vip Girls In Manesar
  time pass Girls Bhiwadi
  Housewife In Gurugram
  slim Girls Gurugram
  Gurugram Girls Number
  models In Gurgaon
  Gurgaon Girls Real Photos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you so much, nice to see such a post to write such a beautiful post, and when I saw this post of yours, I was very happy to see its design and when I read it, I love to appreciate it. Because those who write such a beautiful post must get credit for it.
  Gurugram vip girl
  Gurugram party girls
  Gurgaon dateing girl
  Naughty Girl Gurugram
  Real photos Girls Gurugram
  Gurugram Girls Number
  Beautiful Girl Gurugram
  Online Girl Gurugram
  Online Gurugram Girl number

  BeantwoordenVerwijderen