Pagina's

dinsdag 16 november 2021

Winter Day

  Velen zijn al een poosje bezig met kerst- en winterkaarten te maken. Ook ik heb er er al diverse gemaakt. Van sneeuw en kou hou ik totaal niet maar op kaarten vind ik het geweldig.


Voor de basis van deze kaart heb ik card art Tag van Dutch Doobadoo gebruikt. 

Card art Tag 470.784.022

Deze is overgetekend op wit fluweelkarton en op designpapier Eline's Sparkling Snow.
De randen van het designpapier zijn lichtjes aangezet met witte gesso.


Om de kaart te laten staan, heb ik een kaartenstandaard erachter geplakt. Het raam heb ik meerdere keren gestanst en op elkaar geplakt. Mica erop geplakt en afgewerkt met nog een raam. Wat kleine (sneeuw)balletjes als schudmateriaal erin gestopt en afgewerkt met een achtergrondvel. In de bloembakken wat hulst gepoot. De sneeuwpop staat voor het raam met de slee. Bovenaan zitten vogeltjes te snoepen van de pindaslingers die aan de boomtak hangen. Op een labeltje is de tekst gestempeld. 

7 opmerkingen:

  1. hallo allemaal, ik ben erg blij met het ontvangen van een lening van het Europese deel van de wereld, ik ben hier om jullie allemaal aan te bevelen die financiële hulp nodig hebben om contact op te nemen met de heer Peter voor uw leningaanvraag. Ik had een lening van $ 40.000 nodig om een nieuwe auto en ook om mijn rekeningen te betalen, heb ik contact met hem opgenomen voor mijn leningaanvraag en ik ontvang mijn lening met succes. Neem alstublieft contact op met de heer Peter voor uw lening: aarzel niet om hem uw verzoek per e-mail te sturen: (peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo

    Heb je een lening nodig? Hoeveel heeft u nodig en hoe lang duurt het voordat ik dit bedrag terugkrijg?

    Wachtend om u te lezen op het volgende adres als uw verzoek echt serieus is:

    e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp: +31687941330

    Met vriendelijke groeten


    Leningaanbod tussen serieuze en snelle individuen in 48 uur

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo

    Heb je een lening nodig? Hoeveel heeft u nodig en hoe lang duurt het voordat ik dit bedrag terugkrijg?

    Wachtend om u te lezen op het volgende adres als uw verzoek echt serieus is:

    e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp: +31687941330

    Met vriendelijke groeten


    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je constant afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen voor maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

    Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

    * Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
    * Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
    * Consolidatielening
    * Combinatielening
    * Verbouwing

    Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
    Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    bel of WhatsApp: +393512114999

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo,
    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten … enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen.

    Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leningaanbod tussen particulier in Nederland
    U bent op zoek naar een kredietverstrekker of een investeerder voor uw projecten: commerciële leningen, persoonlijke leningen, vastgoedleningen, autoleningen, studieleningen, schuldconsolidatie, financiële vastgoedlening, investeringslening, kredietlijn, tweede hypotheek, kredietaflossing. Bent u op zoek naar één of meerdere redenen die zijn afgewezen door een bank of financiële instelling?
    Neem zo snel mogelijk contact met ons op: E-mail: credito.agencia.rapido@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen