Pagina's

zondag 7 november 2021

Winter Wensen

 Slimline kaarten zijn helemaal hot en leuk om te maken. Ook bij Dutch Doobadoo hebben we diverse mallen die je bij de slimline kaarten kunt gebruiken. Zo heb ik ook deze mal gebruikt op een slimline kaart.


Ik ben begonnen om de slimline mal over te tekenen op het designpapier uit het bloc Eline's Sparkling Snow. 

Slimline Bubbles 470.784.040

Daarna heb ik de mal overgetekend op wit fluweelkarton.  De poolberen zijn gestanst, in elkaar gezet en met hun buikjes vastgeplakt achter de cirkels.  Hierna kon de kaarten met cirkels op het grijze designpapier worden geplakt waarvan de randen aangezet zijn met witte gesso.


Nu kon de kaart op een dubbele kaart geplakt van het denim papier uit het bloc Paint On. De poolberen, het huisje met bomen en skies zijn verhoogd opgeplakt.  Op de kaart is de tekst gestempeld en verder is tie opgeleukt met sneeuwvlokken.

2 opmerkingen:

  1. Bent u nieuw in de handel in aandelen en cyptocurrency en wilt u succesvol zijn in uw handel, zo ja, vraag dan hulp aan de meest nuchtere en betrouwbare deskundige handelaar. Ik beheer al een tijdje een handelsaccount en ik kan met trots zeggen dat ik goede opnames maak maandelijks van $5000 Reageer vriendelijk voor meer informatie over hoe te handelen Contact via whatsapp +447883246472 e-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen