Pagina's

dinsdag 30 november 2021

Herfstkleuren

 Hallo bloglezers.

Vandaag laat ik jullie een art journal pagina zien, maar je zou hier ook een kaart van kunnen maken.Basis voor de pagina/kaart is aquarelpapier waarop ik een vlek met watercolors gemaakt heb. Over deze vlek heen heb ik een kader gestempeld met watervaste inkt. Watervaste inkt zodat ik hier nog meer lagen overheen aan zou kunnen brengen. 


Vervolgens heb ik op deze achtergrond met structuurpasta en een mask (Dutch mask art multi stencil A5 nr. 470.715.120) de ruitjes aangebracht.


Om wat meer contrast in de achtergrond te krijgen heb ik hier en daar nog wat gesso aangebracht op het papier. Met watercolors heb ik verder het papier gekleurd. Met distress inkt en stempels heb ik hier en daar ook nog wat accenten aangebracht.


De stempelafdrukken zijn gekleurd met watercolors. Hierna zijn deze stempelsafdrukken uitgeknipt. Bij het grote blad heb ik zwarte embossingpoeder over de stempellijnen heen gestrooid en dit verhit. Hierdoor zijn deze lijnen zo duidelijk aanwezig.


Het baroque chipboard is eerst met gesso geschilderd en daarna met watercolors.


Het paper art stuc tape blijft leuk om te gebruiken. ook dit is met de watercolors geverfd.

Dit was mijn bijdragen voor vandaag aan dit blog. Leuk dat je weer hier kwam kijken. Tot een volgende keer.

groeten Hanny

2 opmerkingen:

 1. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/Telegram: +447915601531
  Telefoon: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen