Pagina's

maandag 15 november 2021

Hoera

 Hallo allemaal,

Voor een jarige, die vier jaar wordt, heb ik dit kaartje gemaakt. Alle leerlingen, die nieuw op school komen, krijgen van mij dit kaartje thuis gestuurd om ze welkom te heten op de Basisschool en ze uit te nodigen om een aantal keren te komen kijken in de klas.


Ik maakt een basiskaart van 14 x 14 cm. Hierop heb desginpapier geplakt met junglebladeren. Met een embossing folder van Carlijn Design heb ik de witte strook gemaakt, de tekst heb ik bewerkt met bruine inkt. Het cijfer vier heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. 


Dutch Stencil Art A4 Numbers 2
470 715 805

Deze vier heb ik overgetrokken op kraft papier, deze daarna uitgeknipt om hem vervolgens met een stempel van My Favorite Things een houtstructuur te geven.


Het aapje heb ik gemaakt met een stans van Elisabeth Craft Desing. De tekst "Hoera" is gemaakt met een stans van Carlijn Design. Ik krijg veel enthousiaste reacties van ouders terug, dus het wordt enorm gewaardeerd. Dat is toch altijd extra leuk. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,


2 opmerkingen:

 1. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
  bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen