Pagina's

donderdag 18 november 2021

Prettige Kerstdagen

 
Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer eens een kerstkaartje zien. Deze kaart had ik al een keer gemaakt voor een workshop, maar dit keer gebruikte ik ook het build up rendier op de kaart.  

Ik maakte een 3 dubbele easelkaart waarop ik de kerstbomen van Dutch Doobadoo gebruikt hebt.

Dutch Doobadoo Cart Art Kerstbomen (2 stuks)

470 784 016

Maar ik heb ook deze build up mal van het Rendier gebruikt.


Dutch Doobadoo Build up rendier
470 784 012

Ik heb oud designpapier gebruikt uit een papierblokje wat ik echt al heel lang heb.De teksten heb ik gestempeld met een nieuwe stempelset, die Mathilde Bottenhof ontworpen heeft. Het is eigenlijk een stempelset met allemaal vakantieteksten maar ik heb deze gebruikt voor deze kerstkaart. Het kleine kaartje leunt tegen de tekst Prettige Kerstdagen aan, die heb ik iets verhoogd opgeplakt met wat foamtape. Deze tekst is van Carlijn Design. Het is een kerstkaart, die je heel leuk op de kast kunt neerzetten maar die je ook plat kunt versturen. Dat is wel net zo handig.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze variant vinden van de 3 dubbele easelkaart die ik al een keer eerder gemaakt had. Ik vind deze persoonlijk zelf nog leuker maar dat komt ook dat ik groot fan van het leuke rendier ben.  Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes,

 

1 opmerking: