Pagina's

zondag 28 november 2021

Unicorn

  


Wat is er toch weer een leuk mini albumpje uitgekomen van Dutch Doobadoo. 


Het is weer een setje van vijf pagina's. Ik heb er dit keer een unicorn albumpje van gemaakt. 

470.784.055

Ik ben begonnen met de pagina's over te trekken uit blauw cardstock en uit te knippen. De binnenkanten van de pagina's heb ik uit glad wit cardstock getekend en ben deze gaan blenden in de kleuren van de regenboog. 

473.005.020

De kleuren van de pagina wilde ik ook proberen te laten overlopen. Dit was best een uitdaging! Ik heb gekozen voor een water reactieve inkt (de harmony inkt van Spectrum Noir). 


De kleuren die ik gebruikt heb zijn geel, oranje, roze, blauw en paars. Je kan dit natuurlijk ook met een andere inkt doen, als deze maar lekker blend. 


De achterkanten van de pagina's heb ik beplakt met het leuke slimline designpapier van de Unicorn Kit.


Dit zijn de pagina's die ik gemaakt heb met inkt en de mask art stencils.

En dit zijn de leuke mask stencils die ik erbij gebruikt heb.

   

De achterkanten van de pagina's heb ik met het papier van de Slimeline Kit - Unicorn beplakt, samen met die leuke unicorn uitdrukkers die erbij zitten.

De wolkjes die je ziet heb ik met de witte gesso gemaakt.


870.002.010

Ik heb voor de rest nog gebruik gemaakt van de embossing powder snowflake van Ranger gebruikt, craft emotions foam ball clay die ik onder de wolkjes geplakt heb, eiskristal voor de bling bling, roze en wit lint en de Cinch van we-r memory keepers om het boekje in te binden.


Ik hoop dat ik jullie met dit boekje een beetje heb kunnen inspireren en wens jullie nog een fijne dag toe!

Groetjes,

2 opmerkingen:

 1. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/Telegram: +447915601531
  Telefoon: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen