Pagina's

zaterdag 6 november 2021

Prettige Kerstdagen

  


 Hoi, hoi,

Met deze leuke nieuwe shape Art Linda kun je ook een hele leuke winterkaart maken. 

Ik heb de mal overgetrokken op wit en blauw cardstock en designapapier van Craft Emotions.


470 784 042
Shape Art Linda


De sneeuwranden heb ik gemaakt met 2 verschillende stansen. De tekst Prettige Kerstdagen heb ik gemaakt met een stans van Carlijn Design. De leuke stempeltjes van de Pinquins zijn van My Favorite Things. 

Ik heb de afdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden. De sterren heb ik gemaakt met een stans van Altenew. Onderaan de kaart heb ik nog een sneeuwrandje gemaakt met foambal klei. 

Met een zwarte gelpen heb ik nog een extra randje om de kaart getrokkken en verder heeft deze kaart niet veel nodig. Wat vinden jullie van deze winterse kaart? Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes,

3 opmerkingen:

  1. Bent u nieuw in de handel in aandelen en cyptocurrency en wilt u succesvol zijn in uw handel, zo ja, vraag dan hulp aan de meest nuchtere en betrouwbare deskundige handelaar. Ik beheer al een tijdje een handelsaccount en ik kan met trots zeggen dat ik goede opnames maak maandelijks van $5000 Reageer vriendelijk voor meer informatie over hoe te handelen Contact via whatsapp +447883246472 e-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen