Pagina's

zondag 10 oktober 2021

Merry Christmas


Zijn jullie al druk met het maken van de kerstkaarten? Vaak moet ik op het laatst nog snel wat kaarten maken. En dan is het heel handig om een Crafty Kit, zoals de Crafty Kit Rudolph te gebruiken. In deze kit zit gewoon alles om een leuke kerstkaart te maken. En dit is mijn voorbeeld hiermee. 


In deze Crafty Kit Rudolph zit een naast het designpapier en uitdrukvellen, ook nog een Shape Art. De basis van de shape art heb ik overgenomen uit groen cardstock, een maatje kleiner uit zwart cardstock en nog een maatje kleiner uit het designpapier.

Crafty Kit A5- Rudolph
473.005.017

473.005.017 Crafty Kit A5 - Rudolph


En zijn die hertjes niet liefff?? Op de uitdrukvellen met de hertjes zitten ook nog kleine kerstballetjes ed. Zo leuk om die ook uit te knippen en her en der op je kaart te plakken. De kaart heb ik verder opgepimpt met de mallen en stempel uit de Classic Christmas Special Kit van Elizabeth Craft Designs. De sneeuwrandjes komen uit een andere mal van ECD en die heb ik uit glitterkarton gestanst. 
Bedankt voor je bezoek aan ons blog en voor je altijd leuke reactie. Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten