Pagina's

maandag 29 maart 2021

For You

  Hallo allemaal,

Valentijn is alweer geweest. Maar je kunt natuurlijk het hele jaar door Valentijnkaartjes sturen. En met de Crafty Kit XL -Sweet Heart heb je een totaal pakket waarmee je een lief kaartje kunt maken. In dit pakket zit een mal, designpapier en embellishments om je kaart op te pimpen.

 

Ik heb van het hart de linker- en rechterhart naar binnen gevouwen en de flappen tegen elkaar aan geplakt. Zo ontstaat een envelop waarin ik nog 2 harten als tags in heb gestopt. Het gevouwen hart heb ik tussen de shape art geplakt die ik 2 x heb overgenomen. Deze shape art komt uit de Crafty Kit Frosty Winter.

Crafty Kit - Frosty Winter
472.100.007

472.100.007 Crafty Kit - Frosty Winter

Crafty Kit XL - Sweet Heart
473.005.004




Het gevouwen hart heb ik alleen in het midden vastgeplakt aan de shape art. Van de punt onderaan hart naar boven tot aan het punt waar de linker- en rechter ronding van het hart in het midden bijeen komt, heb ik dubbelzijdige tape geplakt. 



Ik heb de shape art uit de Crafty Kit - Frosty Winter 2 x overgenomen. Daarna heb ik een strookje zwart cardstock gesneden op 15 x 3 cm en in het midden een rillijn gemaakt. Daarna heb ik op elke helft van het strookje de overgenomen shape art geplakt. Daarna de binnenmaten overgenomen uit het designpapier van de Crafty Kit XL en dit aan de binnen- en buitenzijde geplakt. Daarvoor heb ik nog eerst een randmal van Noor! Design gestanst en tussen designpapier en cardstock geplakt.


Op de voorkant heb ik in het midden de blauwe frame Viola geplakt. Deze heb ik uit zwart cardstock gestanst. In deze mal zitten nog extra maten binnenin. De grootste maat heb ik uit rose cardstock gestanst en nog een maatje kleiner heb ik de Magnolia stempel uitgestanst. De Magnolia heb ik ingekleurd met copics. Omdat het hart aan de linker- en rechterkant iets uitstak, heb ik op die plekken een bloem geplakt. De bloem heb ik uit het designpapier gestanst. Onder de bloem heb ik nog een takje geplakt. Deze is ook van Noor! Design. De tekstjes op de tag (van Magnolia) en op de stempel zitten ook bij de Crafty Kit XL.


Uit de hartenmal heb ik 2 losse harten overgenomen uit wit cardstock. De binnenmaten heb ik overgenomen uit het designpapier van de Crafty Kit XL. Een lintje erdoor en de harten kunnen zo als tags in het gevouwen hart geschoven worden.


De embellishments op de beide harten zitten ook bij deze Crafty Kit XL. De hartenmal achter de pinquin en de vlaggetjeslijn zijn beiden van Magnolia.


Ook het hart met pijl is van Magnolia. De pijl heb ik bewerkt met Versamagic en daarna de embossing glaze van Ranger (Kitsch Flamingo) erover gestrooid en verhit met de heattool. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking:

  1. I want to appreciate Dr Believe for the restoration of my marriage with his spell casting after 5years of separation with my husband, with the help of the great spell caster Dr Believe ,my husband return home and now we are happily together for good,once again thanks Dr Believe , He also cure all kinds of sickness and such as;
    1 love spell
    2 Good job spell
    3 fruit of the womb
    4 Hiv/ Aids
    5 Business spell
    6 win EX back
    7 promotion spell
    8 lotter spell and court cases....
    Here is the email address of Dr Believe via: believelovespelltemple@gmail.com You can also check on Dr Believe page on https://www.facebook.com/DrBelievetemple-106611931721348

    Lord bless you forever Papa
    Thanks A lots...

    BeantwoordenVerwijderen