Pagina's

zaterdag 13 maart 2021

Hello Spring



Sinds kort hebben we ook de Crafty Kit XL in de collectie. Van deze kit is het designpapier 30 x 30 cm en dit is heel erg handig bij de wat grotere mallen. Ik ben aan de slag gegaan met de XL Kit Happy Spring. De lente is op dit moment ver te zoeken. Maar misschien warmt deze kaart je een beetje op bij deze vrieskou. Bij deze kit hoort ook een mal om een superleuk doosje van te maken. Deze mal is alleen verkrijgbaar bij deze kit.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit het designpapier van de Crafty Kit. Ik ben echt verliefd op deze kit. Je krijgt gewoon zin in het voorjaar met dit gave designpapier.

Crafty Kit XL Happy Spring 
473.500.002

473.500.002 Crafty Kit XL Happy Spring





In deze Crafty Kit zit ook een vel met diverse embellishments die je uit kunt drukken. Maar ook kleinere plaatjes die je uit moet knippen. Echt zooo leuk deze! De plaatjes uit dit vel heb ik rondom het doosje geplakt. Zie de foto's hierboven.


Als je de deksel eraf haalt, vallen 2 zijdes naar buiten. Aan 1 zijde zit een plakstrook. Die plak je aan de andere vierkant. Dan zie je aan een ander vierkant 2 driehoekjes. Die vouw je naar binnen en dan krijg je een envelop waarin je een kaarjte kunt stoppen. Op de rand van de driehoekjes heb ik nog een leuke smalle randmal geplakt.


Op het kaartje heb ik de tekst geplakt die ook op het uitdruk vel zitten. Net als de plaatjes die ik binnenin het explosiedoosje heb geplakt. 

 
De deksel heb ik opgepimpt met mallen van Noor! Design en Magnolia. De ballontekst zit ook in deze Crafty Kit. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,



2 opmerkingen: