Pagina's

zondag 28 maart 2021

Fun

 

Creatief bezig zijn is voor mij heerlijk ontspannen bezig zijn. Even alles om je heen vergeten en met je handen iets creëren. Vooraf nog geen idee hebben wat je wilt gaan maken, maar al doende iets te zien ontstaan. Ik ben toch zo blij dat ik deze hobby heb.


Dit een art journal pagina die ook op die manier ontstaan is. Na iedere stap weer bedenken hoe je verder wilt gaan zonder vooraf te weten waar je gaat eindigen.


Ik ben begonnen op aquarelpapier met de mask Kant (470.715.168) van Dutch Doobadoo en aquarelverf. Met een blending tool heb ik deze aquarelverf aangebracht. Het leuke van een no-end mask (= een mask zonder rechte kanten) is dat je dan heel gemakkelijk naast je mask een kleur kunt laten doorlopen op je pagina.


Hier overheen heb ik met de mask Geomatric Square (470.715.113) en structuurpasta een patroon op de pagina aangebracht. 


Vervolgens heb ik de pagina gekleurd met een donkerder kleur blauwe aquarelverf. en wat gespetterd.
Door meerdere lagen verf over elkaar heen te zetten en hier en daar wat meer water toe te voegen krijg je mooie kleurnuances.


En toen vond ik de randen van de pagina te saai en ging op zoek naar een stempel om rondom de rand te stempelen. Zoals je ziet heb je daar helemaal geen borderstempel voor nodig, maar kun je ook op zoek gaan naar een stempel die een geschikt deel heeft. Bekijk je stempels ook eens op deze manier en dan ontdek je misschien meer stempels waarvan je ook alleen delen kunt gebruiken.



De verschillende delen van de stempel zijn op verschillende plaatsen gebruikt.



De Paper Art Circles en Doodle Frames van Dutch Doobadoo zijn erg fijn om bij het art journalen te gebruiken. Ook deze paper art kleurde ik met een blending tool en aquarelverf.




De tekst 'Having Fun' komt uit de set Paper Art A5 teksten. De verbindingsstukjes van deze tekst heb ik er aan laten zitten. Deze teksten zijn zwart. Maar ook met aquarelverf kun je dit verven zodat het meer een geheel met je pagina wordt.



De Sticker Art Doodle tekst (491.200.009) heb ik met een blending tool en distress inkt gekleurd. De woorden van de quote heb ik los geknipt.


Een stans verbindt alle delen met elkaar.

Het was weer 'having fun' om deze pagina te maken.
Leuk dat jullie weer hier op het blog kwamen kijken. Tot een volgende keer.

Groeten Hanny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten