Pagina's

dinsdag 30 maart 2021

Dream

Vandaag wil ik jullie een Art Journal pagina laten zien die ik gemaakt heb met 2 achtergrondvellen die ik nog had liggen.

Deze pagina is op A4 formaat. Omdat het 2 achtergronden waren die ik nog had liggen heb ik geen  foto's met een stap voor stap beschrijving hoe ik de achtergronden gemaakt heb. De pagina op A4 formaat is gemaakt met acrylverf, diverse masks en een gelli plate. Op de blauwe pagina heb ik eerst met een mask (geomatric blocks 470.715.114) en structuurpasta een patroon aangebracht. Daarna heb ik de pagina met oxide inkt een kleur gegeven met een blending tool en hier en daar wat waterdruppels op de oxide inkt laten vallen. Zo krijg je de vlekjes. 


Om de randen van de pagina's wat te benadrukken heb ik ze iets donkerder gemaakt met distress inkt en een blending tool. Met een script stempel en wat spetters van zwarte gesso heb ik de achtergrond van het blauwe papier wat sprekender gemaakt. Het zwarte papiertje met de letters is een restant dat ik overhield nadat ik de letters gestanst had. Hier een leuke blikvanger op de pagina.



Het is fijn om de structuurpasta van Dutch Doobadoo te gebruiken omdat dit een stevige pasta is die snel droogt. 


Dutch Doobadoo heeft allerlei materialen om een pagina leuke accenten te geven. Op deze Art Journal pagina heb ik hiervoor de volgende Dutch Doobadoo materialen gebruikt:



De Paper Art Black Spider (472.950.004).



De paper Art A4 tekst (472.950.008).


De paper Art Clocks (472.950.007).



Wat is het toch heerlijk om even creatief bezig te zijn.

Tot een volgende keer, groeten 
Hanny

3 opmerkingen:

  1. Are you in need of finance? we give out guarantee cash at 3% interest rate. Contact us on any kind of finance now: financialserviceoffer876@gmail.com whatsapp Number +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben James Michael Hinson, een particuliere leningverstrekker die leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen tegen een lage rente van 3%. We weten dat er veel gezinnen zijn die leven van salaris en anderen die niet voor hun financiële verplichtingen kunnen zorgen en om deze reden ben ik hier voor financieel herstel.

    Ik bied een breed scala aan financiële diensten, waaronder: Bedrijfsplanning, Commerciële en Ontwikkelingsfinanciering, Onroerend goed en hypotheken, Schuldconsolidatieleningen, Zakelijke leningen, Particuliere leningen, Herfinanciering van huizen, Hotelleningen, studieleningen enz. Reageer direct via onderstaande e-mail voor meer informatie.

    E-mail: agenthinson@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen