Pagina's

zaterdag 4 juli 2020

Klein Wondertje

Je hebt vast al meer gehoord over de berenjacht. In deze rare tijd waarin velen thuis zitten en ook de kinderen thuis les krijgen, is de berenjacht ontstaan.  Overal staan beren in de ramen. Zo kunnen kinderen als ze een ommetje met hun ouders maken veel beren spotten. Hier in het raamkozijn zit ook een beer en is al vaak gespot door kinderen met hun ouders. Ook bij Dutch Doobadoo zijn we helemaal enthousiast over de berenjacht. Dus hebben we een superleuke berenmal gemaakt.
Ik ging ook aan de slag met de berenmal.


Ik maakte een geboortekaart met de beer en ben begonnen met shape art Esmee over te tekenen op blauw cardstock. Daarna op designpapier Cute Baby Boy van Zulana Creations in 2 maten overgetekend en alles uitgeknipt. 

Shape art Esmee 470.713.187

De randen van het designpapier zijn opgeruwd met een paper distresser. Vervolgens alle delen van de beer overgetekend op het designpapier en ook alles opgeruwd met de paper distresser.

Card art Berenjacht 470.713.788

Daarna heb ik de beer in elkaar gezet en verhoogd op de kaart geplakt. Uit het designpapier zijn het eendje, rammelaar en veiligheidsspeld geknipt. Als oogjes heb ik wiebeloogjes gebruikt en in zijn snuitje zit een fopspeentje. Aan de veiligheidsspeld zit een labeltje met tekst aan vastgestrikt met waxkoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten