Pagina's

maandag 6 juli 2020

All about Today

Hallo creatievelingen.

Vandaag een blogpost met heeeel veel foto's. Ik wil jullie een art journal pagina laten zien met heel veel lagen. En heel veel lagen betekent ook heel veel foto's om te laten zien hoe ik deze pagina gemaakt heb.


Mocht je geen zin hebben om al die foto's van de verschillende stappen te bekijken, dit is het eindresultaat. Je kunt nu dus weer ergens anders gaan kijken.....


Leuk, je bent verder gegaan met het lezen van dit blogbericht. Je bent dus benieuwd hoe ik deze pagina gemaakt heb. Met schilderstape heb ik mijn pagina vastgeplakt aan mijn tafel. Dit heb ik gedaan om te voorkomen dat mijn pagina door alle natte lagen erg krom gaat trekken. Mijn eerste stap was om alle blokjes te stempelen met watervaste inkt. 


Dit had ik natuurlijk allemaal uit kunnen lijnen, maar zelfs als ik het uilijn en uitmeet, ben ik in staat om het nog scheef te krijgen. Dus niets uitlijnen en meten, maar ik ben gewoon direct gaan stempelen.

 En dat de blokjes dan niet helemaal recht op een lijn staan en niet netjes onder en naast elkaar staan, vind ik geen probleem. Hierna heb ik met een watervaste fineliner een kader getekend op het blad. Met structuurpasta en een mask heb ik nog wat accenten op de pagina gemaakt.


Over deze blokjes heb ik aquarelverf aangebracht. Doordat ik met het stempelen watervaste stempelinkt gebruikt heb, loopt de inkt van de stempelafdruk niet uit. 


Hier en daar heb ik dit in combinatie met pearlcolors gedaan. Deze pearlcolors geven een mooie glans.


  

Hier overheen ben ik gaan stempelen. En heb ik mijn pagina met Gelatos een kleur gegeven.

  

De V-tjes van de structuurpasta heb ik met Inktense potloden gekleurd. Met een iets nat penseel heb ik deze verder gekleurd. De kleur vloeit dan mooi uit.


De randen van het kader heb ik met de Gelatos en een Inktense potlood
nog iets geaccentueerd. 


Om de glans iets terug te laten komen, heb ik met goudverf gespat.


Dit heb ik ook met zwarte verf gedaan.

   

En toen was mijn ondergrond klaar en ben ik de pagina verder af gaan maken met Dutch Doobadoo materialen.


Het grijsboard met de klokken en tandwielen. Achter deze klok heb ik een cirkel geverfd papier geplakt zodat de klok niet wegvalt in de achtergrond, maar een blikvanger wordt.


 Het stickervel met de klokken, het stickervel met de tekststrookjes, de paper art.

  

De losse letterstickers waarmee je gemakkelijk je eigen teksten kunt maken.


Dat kleine bruine labeltje met tekst die je op deze foto ziet, zit op het stickervel met de klokken.

  

Dit labeltje en de klok heb ik iets verhoogd opgeplakt.


Omdat ik dit A4 vel op een donkere achtergrond mooier vond uitkomen, heb ik er een grotere art journal pagina van gemaakt, door er een zwart vel papier achter te plakken. Om verbinding te krijgen tussen beide vellen papier, heb ik wat stroken papier in een bijpassende kleur gescheurd en over beide vellen heen geplakt. Met een randpons, heb ik een randje tussen beide papierlagen geplakt. En zo is dus deze pagina ontstaan:


Zoals je op de foto ziet, is de pagina uiteindelijk iets krom getrokken. Maar dit komt vanzelf goed als ik de pagina in mijn album plak. Ik hoop dat ik je met deze beschrijving heb kunnen inspireren als je ook zelf creatief aan de gang wilt gaan.

Leuk dat je weer hier kwam kijken. Tot een volgende keer, 

groeten Hanny

1 opmerking:

  1. I am very happy today with my family. My name is rose  living in USA, My husband left me for a good 3 years now, and i love him so much, i have been looking for a way to get him back since then. i have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.love a spell caster, who helped me to bring back my husband after 2 weeks. Me and my husband are living happily together today, That man is great, you can contact him via email drlovetemple@gmail com Now i will advice any serious persons that found themselves in this kind of problem to contact him now a fast solution without stress.. He always hello, now i call him my father.contact him now he is always online email drlovetemple@gmail com him whatspp number +2347010538590

    BeantwoordenVerwijderen