Pagina's

zaterdag 18 juli 2020

Heel veel Beterschap

Nadat bekend werd dat alle bijeenkomsten niet meer mochten van de overheid en dus ook alle workshops en demo's afgelast waren, was de zin in freubelen verdwenen. Later probeerde ik weer op gang te komen en deed dagen over een kaartje... Gelukkig is de zin en inspiratie weer terug. In die dagen maakte ik een beterschapskaart omdat ik die vast wel nodig zou hebben.  Snel daarna verstuurde ik deze al naar iemand die vanwege corona in het ziekenhuis lag.


Het kaartje maakte ik met shape art Frame Elton van Dutch Doobadoo. Deze tekende ik 2x over op wit fluweelpapier. In die van de achterkant is een horizontale lijn gerild om ca. 4 cm vanaf de bovenkant. De bovenste delen zijn op elkaar geplakt zodat er een dubbele kaart ontstaat.

Shape art Frame Elton 470.713.181

Daarna tekende ik de mal over op designpapier Farmhouse. De afbeelding zit achter de open cirkel en is gemat op rood cardstock. Erbij zitten 2 toefjes met aardbeien met blad en bloesem die afgewerkt zijn met enamel dots. Op een label is de tekst gestempeld en zit achter de aardbeitjes met ertussen een strik van waxkoord.

5 opmerkingen:

 1. Een prachtige kaart en diegene die hem van jou kreeg zou er blij mee zijn.Ja die Corona tikt er toch wel in ,had ook nergens zin in.Maar deze kaart is weer heel goed gelukt.
  fijn weekend .
  Groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kaart, daar kikker je helemaal van op! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is geweldig mooi Tineke! wat een mooie combinatie!
  De mallen zijn prachtig en het papier ook!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gemaakt dit kaartje en diegene die hem kreeg zal er blij mee zijn!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen