Pagina's

woensdag 12 februari 2020

Wiegje

De Card Art 470.713.762 is zo leuk! Je kan er een heel lief klein kaartje of labeltje van maken maar natuurlijk kun je er ook andere dingen mee en dat laat ik jullie vandaag zien.


en dat allemaal gemaakt met de volgende mal


Nu willen jullie natuurlijk weten hoe ik dit heb gemaakt. Ik heb eerst beide kleine malletjes omgetrokken, 2x , alleen heb ik de rechter mal in 2 aparte gedeeltes gedaan. 2x de bovenkant en 2 x de onderkant. Alles bekleed met designpapier en de randjes geinkt om het vintage te maken. Toen maakte ik een vierkant bakje. Papier van 11 x 8 cm en aan alle kanten rillen op 1,5 cm. bij de hoekjes inknippen, niet het hele hoekje eruit knippen hahaha, dat deed ik nl zonder erbij na te denken. Toen moest ie overnieuw. kanten vouwen en de hoekjes vastplakken. Je basis met de ronde mal vouw je dubbel en bij de ene plak je aan de voor en achterkant de grote basis van mal 2 en , vanzelfsprekend nu, je plakt bij de andere de kleine basis van mal 2. Ik hoop dat dit geen abacadabra is maar als je goed naar het voorbeeld kijkt dan snap je wel wat ik bedoel.


Dit is het voeteneinde van het schommelwiegje, want dat gaat het worden als je je bakje/doosje er tussenin plakt. Gebruik sterk dubbelzijdig plakband om het goed vast te kunnen zetten. Dan ga je aankleden, in mijn geval betekende dit met tule, kant en wat leuke bling bling.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden en bij vragen weten jullie mij vast wel te vinden.

2 opmerkingen: