Pagina's

donderdag 27 februari 2020

Sweet Baby Girl

Ik ben dol op babykaartjes. Van die zoetige, lieve, met een hoog romantiek gehalte. De Dutch Card Art Stencil jurk 470.713.629 nodigde dan ook uit om lekker over de top met de kantjes aan de gang te gaan.


Eerst de basis uitgetekend en geknipt. 2x het bovenste gedeelte en 2 keer het broekje.


Daarna alles nog een keer uit dotjes designpapier. Leuk roze met witte dotjes dan ben je gelijk al op de girlie toer. Het broekje heb ik met een klein kantje tussenin tussen de 2 delen van het jurkje geplakt.


Daarna ben ik 2 stroken dubbelgeplooid tule boven elkaar gaan plakken op het jurkje en daar overheen nog weer een stukje kant met strass steentjes. Bovenaan langs de hals een parelrandje. Een lief plaatje op maat gemaakt en 2 hartjes van Dutch Doobadoo paper art gebruikt onder een paar bloemetjes. De tekst is ook van een Dutch Doobadoo paper art.


Voor het vintage effect had ik de randjes beïnkt en voor de foto heb ik 1 van de metalen hangertjes opgezocht die ik jaren geleden eens heb gekocht. Ik krijg er veel vraag naar maar geen idee waar ze nu nog te vinden zijn. Ze zijn wel heel schattig die hangertjes.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden, graag  tot een volgende keer.

3 opmerkingen: